Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baldrick
csendes tag
upp, cask mert még mindig ez a legjobb FPS
-
jonnyjoker01
veterán
Első években több volt a szerver és a populáció jobban el volt osztva, emiatt szerintem lehetséges hogy egy kontinensen nem voltak ennyien.
Egyébként jelenleg a játék stabilan tartja az öt évvel ezelőtti populációt, sőt túl is lő rajta. Sajnálom hogy én nem tudok hozzájárulni, karantén ide vagy oda már nem játszok annyit mint régen.
-
Shing
őstag
válasz
jonnyjoker01 #3239 üzenetére
Nem ismertem, de az sosem baj ha valaki 1.2 milla feliratkozóval videót csinál a játékról.
Most úgy olvasom, hogy kicsit feljebb is állították miatta a pop limitet.
De szerintem simán voltak ilyen csaták a játék első éveiben alapból is. Egyébként kifejezetten szórakoztató lett, majd végignézem munka mellett. -
Shing
őstag
Jönnek is az epic contentek redditen.
Bastion vs Bastion hosszú gameplay
Rövid gameplay látványos elemekkel
Classic (rövid)
Szép kis screenshotJátsszon mindenki aki tud, én most annyira nem érek rá.
-
Zola01
tag
Megérkezett az [Escalation Update]!
Ajándék NS-11AP és Salvaged Platinum Compound Helmet a PS2Escalation kóddal.
Dupla XP 03.11-től 15-ig. -
Cancer
senior tag
Azért az megvan mindenkinek, hogy a játékban használt nanite system-et már két filmben koppintotta a Marvel?
2012-óta "használjuk" javításra a nanotechnolódiát.
2017-ben már az űrhajókat is így javítják...(Galaxis Örzői 2)
Kép ugyan nincs hozzá, de a Végtelen háborúban Tony Stark amikor megsérül a Thanos elleni küzdelemben, ugyancsak a nanotechnológiás ruháját használja "öngyógyításra"...
-
vaakuum
addikt
Az miért van, hogy a térképet nézve a képernyő egyik fele full fekete, a másik felén meg látok mindent...és csak akkor lesz kép a sötét részen, ha elkezdek belezoomolni? Azt hittem, valami videóbeállítás, de már minden ultrán van, és így is rossz a kép a térképen.
-
Visormail
addikt
Na igen, elég lényeges változás történt az fps-ben. Mennyi éven át szivattak azzal a totál optimalizálatlan szemétheggyel... Én továbbra is azt érzem, hogy már késő. Fásultam szemléltem, hogy már játszhatónak tűnik.
A lámpák amúgy nem működnek? Se járművön nem tudtam felkapcsolni (ahogy néztem a többiek is anélkül mentek az éjszakában), se a fegyveren. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
KillBorn #3225 üzenetére
Nekem a gyenge windows tabletemen (i5 6200U intel HD520) 40-50 fps-sel fut 1080p-ben!
Elvileg nem is kellett volna javulásnak lennie a rendszeremen, nagyon meglepődtem.
Szerk. hoppá, ez csak a warpgate, csatában 20-30 fullHDban, de 720p-ben megvan az 50-60 fps (ezelőtt csak 50% render qualityn futott így, sőt rosszabbul). Köszi DBG!
-
vaakuum
addikt
Melyik szerveren érdemes mostanában játszani?
Ha jól rémlik, régen a Cobalt és Miller szervereken volt karakterem. -
-
Loha
veterán
válasz
KillBorn #3223 üzenetére
Jelentősen jobban megy a játék CPU limites szituációkban a DX11-nek köszönhetően, meg mától dupla XP mindenkinek egy hétig.
Ja, meg ingyen NSX Tengu ezzel a kóddal: NSOPS2019
-
KillBorn
senior tag
válasz
RichieTri #3222 üzenetére
Elég jó lett ez a dx11, és ezzel egy rakás új lehetőség is nyílt a fejlesztők előtt (én pl.: a dinamikus időjárást szeretném nagyon, mint BF1-ban meg V-ben van.)! Sztem max 2-3 update és jobb lesz mint volt!
Lesz egy csomó leárazás is 4 héten át. Veszek 2500 DBC-t, és beruházok az új NS Balck Ops. helmetre (a zártra) meg valamelyik régebbi (AVA + Rift Kight for infiltrator) armort, hogy feldobjam kicsit a TR meg a Vanu lopakodós karaktereimet.
-
RichieTri
senior tag
Holy nanites!
Kijött a DX11-s patch. Szuperiptimalizált lett minden...tényleg...
Néha persze vannak bugok,lagok,stb
A patch keretén belül némi játékmechanikai csiszolással
Plussz egy új választható factionnal az NSOPS-l -
Fred23
nagyúr
"De attól még van lentebb is élet. 1080P, 60FPS, medium vagy akár ez alá egyáltalán nem drága PC-t venni."
Pontosan! Igazi budget gamer aranykor van most, csak sokan nem látják, nem akarják látni.
Jövő hónaptól asszem jövök én is ebbe a topikba rendszeresen, régen játszottam már a játékkal!
-
Shing
őstag
Pont ez az, hogy mindenki 4K-t meg 144FPS-t akar. Ezt nyomatja a marketing, de a hardverek még nem járnak itt. Nyílván a gyártók megpróbálják kiszolgálni az igényeket és megszületnek ezek az eszméletlen 200 ezres GPU-k.
De attól még van lentebb is élet. 1080P, 60FPS, medium vagy akár ez alá egyáltalán nem drága PC-t venni.Mégis azt látom, hogy akár egy PUBG, Fortnite alatt megy a sírás-rívás, pedig kb. bármin elindulnak. Szerencsétlen Apex Legends már úgy van belőve, hogy 10 éves mid-range GPU-n is eldöcögjön.
A szegényebb országokra is gondolni kell, plusz nem mindenkinek ez a fő hobbija. De lassan az az általános igény, hogy 6 éves hardveren fusson minden Ultrán. Proci igénye a mai játékoknak nulla, másod szériás I5 elég mindenre (de akkor legyen harmadik, az még mindig 6 éves hardver). Kb. a Planetside 2 a legigényesebb az egész generációban.
GPU-ból is tök jó a HD7000/GTX600 felsőkategória mai napig, pedig 7 évesek. Kicsit újabb mid-range ugyan úgy használható.
Mégis azt látom, hogy jaj a MAI játékoknak nagy az igénye, a MAI hardvereket olyan gyorsan cserélni kell. Mikor lehetett 10 éves hardverrel játszani? Képzeld el, hogy tolod a 2007-es Assassin Creed-et az 1997-es gépeddel. Vagy a 2012-es Planetside 2-t akár egy 2005-ös hardverrel. Ma már ilyet nem lehetne megcsinálni.
-
Cancer
senior tag
Az emberek manapság kb. megtagadják a PC fejlesztést és követelik hogy 10 éves hardveren fusson minden. Szóval semmi értelme kiadni egy PS3-t modern gépigénnyel.
Bár a hanyatló nyugaton valószínűleg más a helyzet, ellenben én elképedve figyelem, hogy milyen árak repkednek a hardverpiacon...Nyilván nem a Magyar helyzetet veszik alapul a fejlesztők, mondjuk szerintem értelmetlen is lenne. Vagy akkor az amerikai hw eladások kicsit visszaesnének. Azért az, hogy egy "rendes" játékgépet kb 4-600.000-től lehet összerakni?!?!?!
Könyörgöm! JÁTÉK GÉP!! A kölök b*ssza el az idejét vele otthon (nyilván nem csak!) és bő 1-4 havi fizetésbe kerül?!?! S akkor legyen az, hogy 1,5-2 évente ezt ki kellene adni, hogy az új patch is hozza az FPS-t? Nem arra megy véletlenül a világ, hogy egyre hatékonyabban bánunk az erőforrásokkal?? Mert ez sem az expanenciálisan emelkedő árakon, sem pedig az utolérhetetlen teljesítmény-követelményeken nem látszik...Hogyne, az elképesztően gyönyörű grafika nyálcsorgató... Viszont anno a MOHAA (Win'98) alatt nagyobb játékélményt szereztem, mint ebben bármikor. Pedig az pixelháború ehhez képest.
Szerintem a játékélményt nem elsődlegesen csak a 200fps-sel futó 4k ultra felbontású grafika adja... Bár itt lép be az értékítélet. Van akinek igen...Amúgy én üdvözölném a PS3-at amikben már több víz és vízi járművek is vannak.
S legyen akkora a térkép, hogy gyalog tartson kerek 1 órát az átlóban futás!
-
jonnyjoker01
veterán
Paul (új programozó tavaly óta) irtózatosan jó munkát csinált a SOE-féle spagetti kód kijavításával. Több száz ezer sornyi kódot törölt(ek?-két programozó van a teamben) és rengeteg backend fejlesztést hajtottak végre hogy a speciális alertek létrehozhatók legyenek (pl. anomáliák vagy az új kortiumvadászat). Én most nagyon de nagyon vissza akarok menni a játékba, sajnálom, hogy cloud PC-vel gyatrán működik
Amit a mostani 6 fős fejlesztőcsapat csinált az elmúlt 1-1,5 évben, azt az SOE szárnyai alatt se tudták megcsinálni éveken át. Szerintem bőven van még ideje a játéknak, ha a new player experience-t rendbe raknák és beletolnának egy kis marketinget, akkor lehet jobb jövője lenne a játéknak. Jelenleg ez a terv 2019-re a mostani kontentdömping után, úgyhogy én reménykedek
Szerk...
PS: Arena szerintem hatalmas baklövés volt, most pedig az Apex Legends egy hatalmas pofon volt DBG-nek. Respawn a Titanfall 2-féle folyékony harcászatot nagyon jól népszerűsítette battle royale formájában. Eszméletlenül jó egyszerűen a lövöldözés, a mozgás benne.
A Planetside 2 szerintem nagyon ideje előtt van, nekem nagyon úgy tűnik hogy MMOFPS jövő felé haladunk (lásd: battle royale népszerűségének bedurranása az aréna lövöldék után - az embereknek tetszik a több játékos, nagyobb pálya). Ez lesz a következő nagy durranás szerintem, ha már mindenki unja a battle royalet.
-
zolee0307
őstag
Kb valahogy én is vagyok a játékkal. Sajnos az outfitünk felbomlott, de akik maradtak, azokkal egész jól el tudunk még mindig szórakozni. Az utóbbi időben sokat játszok egyedül, de még így is el tudok bőven 1, 2 órákat tölteni a játékkal, azért mindig találok jó csatákat, ellenfeleket. Folyamatosan figyelem a piacot, de még olyan játékot nem találtam, ami a ps2-nél jobb lenne, legalábbis számomra.
Mikorra várhatóak az új frissítések egyébként?
Ahogy a híreket olvasom a mostani játékokról, meg hogy milyen új dolgokat valósítanak meg, mindig az ugrik be, hogy ez a ps2-ben már meg van. Egy kis marketing biztos lökne a játésok számán.
-
Shing
őstag
válasz
Visormail #3215 üzenetére
SOE-ként b@szták el a legjobban, akkor még tele voltak pénzzel, de valahogy semmi sem történt a játékkal. A grafikát lebutították, a teljesítmény mégsem lett jobb, stb. Sztem mostanában jobban bánnak az erőforrásokkal csak sajnos ez a bizonyos erőforrás a töredéke a régi időknek.
Most azért lesz jobb minden, mert a PS Arena-ba befektetnek és az azon dolgozó csapat áttudja tenni a PS2-be is a tartalmakat. Egyébként a játék jó, működik, csak a DX11 kell nagyon, az új játékos élményen pedig nem lehet olyan nehéz javítani (jobb tutorial, cert gain, közösségi funkciók, stb).
A játék már jó (az évek alatt azért összeállt és tele van tartalommal is), csak ezek után toborozni kell az embereket, mert a mai játékosok nagy része kb. nem is tud a PS2 létezéséről, pedig sokaknak tetszene.
-
Shing
őstag
válasz
Visormail #3213 üzenetére
Valszeg most is csak a Planetside: Arena miatt. Egyébként a játékban még van egy erős 5-6 év. Az emberek manapság kb. megtagadják a PC fejlesztést és követelik hogy 10 éves hardveren fusson minden. Szóval semmi értelme kiadni egy PS3-t modern gépigénnyel.
Én pozitív vagyok a játék jövőjével kapcsolatban. Jön a DX11, új kontinens, új (fizetős) frakció és más tartalmak. Igazából én már most is elégedett vagyok a tartalommal, csak a teljesítmény legyen mindenkinek tökéletes és legyen elég játékos.
Utóbbit is újradolgozzák majd és azon a ponton szeretnének egy kis marketinghadjáratot nyomni. Remélem, hogy jobban elterjed majd. Most nem játszok, de azon a ponton én is visszaszeretnék nézni.Úgysincs még1 ilyen játék, most mit nyomassak Apex vagy majd PS: Arena? Mintha visszamennék egy generációt. Zárt pályák, zárt játékelemek, gyors ugribugri amit minden más multi FPS-ben megtalálni. Ezekhez képest a PS2 egy next-gen sandbox játék, még mindig. Pedig lehetne már kihívója.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3211 üzenetére
Minek? 5 éve kellett volna.
A server lagon nem segít és még csalnak is az oroszok.
-
Cancer
senior tag
válasz
Alex Harley #3209 üzenetére
Az már majdnem jól hangzik, csak kérdés melyik az az 5 nap?
Bár sajnos nekem az nem műxik, mert én rakom le a srácokat aludni. 19-től vacsora, 20-tól altatás, kb 21-ig. Úgyhogy én kb 21-től tudok lenni néha péntek, inkább szombatonként.Felveszlek, ha legközelebb fent leszek aztán figyeljük egymást.
(Én AdBoZenTR néven vagyok TR-ben)
-
jonnyjoker01
veterán
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3208 üzenetére
Én kipróbáltam a gépfejlesztésem után és változatlanul, reménytelenül, szar volt a helyzet. Amikor megvan a 60fps akkor is ugyanúgy akad az oroszok csatlakozása óta a mérhetetlen lag miatt. Én lemondtam róla, végleg letöröltem.
Amúgy meg már kb megszűnnek a klánok is, még a tridentnél is olyanok a szervezett játékok, hogy rá se lehet ismerni. Vasárnap már évek óta csak ritkán van rendes, szombatonként se jött össze már a 4 squad. -
jonnyjoker01
veterán
Loha írt nekem régebben, szerintem még ő tolja pár barátjával. Én sajnos abbahagytam, mivel GPU nélkül integrált kártyával 720p-ben 50%-os render minőséggel fut csak a játék éppenhogycsak, egyszóval élvezhetetlen számomra.
Most rátaláltam a Parsec-re (cloud PC bérlése, amszterdamban fut a játék és videó jön róla a tabletemre szinte 0 késéssel, elég fasza), viszont valamiért a planetside nem működik rajta rendesen, hatalmas a latency. Azt olvastam a cloud gaming nem működik jól a BattleEye-al, ezért most csak az Apex Legends-t szoktam tolni, azt is hébe-hóba.
-
Cancer
senior tag
Eléggé hallgatnak a fegyverek szavai.
Szokott még valaki feljönni? Én nemrég újra raktam a gépet a Ps2-vel, viszont elég gyér így számomra a játszhatóság, hogy nincsen komolyabb együttműködés.Bármelyik frakcióval nyitott vagyok, ha van valami rendszeres aktivitás.
(Cobalt server)
-
Voluman
csendes tag
Jun 4.-8. dupla XP.
Jun. 4. - Aug. 31.-ig Summer Event -
Loha
veterán
Állítólag Dupla XP hét lesz mindenkinek május 18-tól valszeg május 25-ig, gondolom hamarosan hivatalosan is bejelentik.
Van itt vki Miller NC?
-
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3201 üzenetére
A sundi az oké, azzal sokat játszottam és ismerem, de mostmár a fiammal duóban is tudjuk tolni, viszont squad leader eddig még soha nem voltam, mindig csak csatlakoztam valahová.
Hol lehet megvenni? Minden karaktertípusnak külön külön valahol ott, ahol az osztályt kell fittelni? -
vaakuum
addikt
squad deploy pontot hogyan tudok letenni? Melyik gomb beállítást kell keresni a bindek között?
Vagy ezt venni kell? -
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3198 üzenetére
A pshu egy hónapja megszűnt, hegyi feloszlatta. A bika már rég nem játszik szerintem.
-
Visormail
addikt
Jól látom, hogy nem maradt egyetlen működő magyar outfit sem?
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3193 üzenetére
Az overwolf viszont nekem sokszor brutálisan belassította a játékot, sakk matt.
-
Visormail
addikt
Most tényleg csak nálam blokkolja a BattlEye a TS Notifier-t?
Mert a support szerint az ő részükről minden ok.
It should be whitelisted by our system.
These issues can be caused by corrupted files (in which case I'd suggest a reinstall of the software) or by your Internet connection, which causes BE to be unable to check these whitelisted files.
Please make sure that BEService.exe in your BE Service directory (usually “C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye”) is not blocked by your firewall in any way and try to update your network drivers, check your modem/router or contact your ISP for help.
TSNotifier and anti-cheat software
All you can do is wait until the BattlEye-whitelist is updated to include the new TSNotifier version (and maybe inform them of the issue, that could make things go faster).De hát hiába levelezek velük.
-
vaakuum
addikt
Miután elindítom a játékot, automatikus becsukja magát, és visszarak az asztalra... legutóbb nem volt ilyen. Karbantartás van, vagy mi lehet az oka?
-
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3187 üzenetére
Ha a biolab búrája alatt van a beacon egy belső épület tetején, akkor a búra alatt tud tud spawnolni az épületek tetején? Olyankor nem ledobja egy kapszulában, és a búra külső felületén landol?
-
vaakuum
addikt
Az normális, hogy biolabban a B pontnál egy heavy először benn az épületben harcol, aztán fél perc múlva fent van az épület tetején kívülről?
-
Cancer
senior tag
Sziasztok
Sajnos elvesztettem az outfitemmel a kapcsolatot, miután a fb és én megváltunk egymástól. Tudtok valakit a Terrain Republicos TKOH-hoz?
Sajnos a PSHU-s Planetside péntek nem jött be. Bár jó, hogy van egy fix időszak amikor tutira találni fenn csapattagot, hiányolom ilyenkor a kitartást és a taktikát. Lényegében a squad vezető xp és cert gyűjjtésére fókuszál az event. Ezzel persze semmi baj. Megszervezte, össszehozta az embereket megvan belőle az előnye. Csak én nem azért játszom, hogy 3 percenként redeploy-oljak a térkép másik felében. Bár meg kell hagyni, a múlt pénteki járművezés az jó fless volt.Mindegy.
Szóval TRKOH-os tagot keresek valamint Cobalton aktív Vanu outfitet.Előre is köszi.
-
Lmh
őstag
Pár órám van a játékban, uh kb mindegy, mert arra a szerverre megyek amin találok társat, klánt...
Gondolom ha törlöm az összes karakteremet akkor válthatok szervert. Ha nem akkor csinálok másik accountot, vagy megoldom valahogy. szóval nem érzem ezt akadálynak. Tegnap megint próbálkoztam, toltam pár órát, de nagyon kiégetett. xDvaakuum: benéztem én, szoktam, de valóban, nem azzal kezdtem, h átnyálaztam a repülőgépre vonatkozó billeket. Egyébkétn ha át is néztem volna azokat is, akkor is simán megnyomhattam volna az E-t a nagy bugdácsolásban
-
vaakuum
addikt
Ez nekem annyira érdekes, hogy mostanában egy játékot nem azzal kezdenek az emberek, hogy benéznek az optionsba, és személyre szabják ...
Nem is indítok addig semmilyen játékot, amíg azt át nem rágtam rendesen. Már a beállítható funkciókból is egy csomó minden kiderül a játékról, arról nem is beszélve, hogy a legritkább eset az, amikor nekem a WASD-n kívüli funkciók a számomra természetes helyre vannak bindelve -
Lmh
őstag
köszi srácok. Hát annyit tudok tenni, hogy ha valakinek van kedve kicsit tolni, akkor írjon rám priviben és adok steam nevet és lőhetünk valamit.
-
Shing
őstag
Ezért jók a nagy csaták sztem... Pl. ez... Te csak egy vagy a sok közül és nincs túlgyorsulva a játékmenet. Csak nem mindig alakulnak ki ilyen csaták.
Egyébként jonnyjoker01-nek igaza van, sztem nem annyira a skill vagy a felszerelés számít a játékban. Azt kell nagyon tudni, hogy honnan jöhet ellenség, mit jelent az ha meglátsz egy ellenséges sunderert a domb mögött, stb. Ha egy bázisnál megy a csata nem lehet úgy rohangálni mint egy másik játékban... Vagy lehet, csak tudnod kell, hogy kell mozogni.
Olyan pontot automatikusan kapsz aránylag gyorsan, úgyhogy attól nem kell félni. Egyébként csatlakozz squad vagy platoonhoz, ha van kivel harcolni talán nem olyan frusztráló. De nem akarom erőltetni, ha ennyi volt a gém akkor ennyi.
-
Lmh
őstag
válasz
jonnyjoker01 #3175 üzenetére
Jah próbáltam repülni. Vettem egy repcsit, elment rá kb az összes olyan izé pontom...repülök vele picit, próbálgatom a gombokat, h hogyan fordul...amig a 10. másodpercben meg nem nyomtam az E-t és kiszálltam a gépből, lezuhantam, meghaltam, gép dettó. pápá pontocska
Persze próbálkozhatok még majd vele, ha gyűjtök megint olyan pontot, ami nem tudom honnan jön, de gondolom nem abból, hogy 100szor lelőnek valahonnan
Amúgy is kerülöm az fps-eket, mert felidegesítenek. Át akarok állni chill játékokra, uh nem erőltetem.
Pláne utálom az olyan játékokat ahol kasztok láthatatlanná tudnak válni. -
jonnyjoker01
veterán
En ezt iszonyatosan imadtam amikor elkezdtem jatszani... Emlekszem amikor letoltottem a jatekott es belepetem szo szerint semmit sem lattam mert ejszaka volt, brightness 0-ra allitva es akkor ilyen ultra black monitorom volt. Iiiszonyatosan imadtam bujkalni es ovatosan maszkalni mindenhova foleg este. Akkor meg ceresen voltam ahol sokszor eleg kihalt volt a szerver es nem voltak jellemzoek ezek a tomeges fightok csak csucsidoben. Imadtam ezt az ovatoskodos idoszakot. Aztan jott a tapasztalat es elmult ez a varazs.
Neked azt javaslom kicsit foglalkozz meg vele, probald megerezni hogy honnan merre mozog a harc: ez az a jatek ahol a harcok teljesen dinamikusak. En is nehezen kezdtem mondjuk nekem volt kivel jatszanom akiket itt a forumon ismertem meg es jol elszorakoztunk, azota a kedvenc FPS-em lett.
Egyebkent ha nem jon be a gyalogossag meg mindig ott vannak a jarmuvek (aircraft/tankok). Szerintem a legjobb dolog a jatekban repulni amit nagyon nehezen tanultam meg de annyira jo hogy az hihetetlen.
-
Lmh
őstag
Azt hiszem nem lesz már rá szükség
Nem az én játékom szerintem, bár fps játékokban nem tartozom az ügyetlenek közé.
Körülbelül 5-6 fraget szerezhettem 100 halál és jópár játékóra mellett. Ami nem is lenne nagy baj, mert lövésben lehetne fejlődni.
Ami zavar, hogy a 100 halálból kb 92-szer fogalmam sem volt, hogy honnan lőttek le, ami elég frusztráló... -
Lmh
őstag
Na azért 5 hónap után hamar jött pár válasz :-)
Engem érdekel a játék, de egyelőre nagyon el vagyok benne veszve.
Ha valakinek van kedve, kalauzolhatna pár órán át valamelyik csatában. -
Shing
őstag
Egyet annyira nem sok idő, inkább egyszerre mindent. De ez sok fizetős játékban egyenesen fícsör, pl. Payday 2. De Battlefield-ben is sok idő mire mindent feloldasz.
Az alap fegyverek nem rosszabbak mint amiket később megvehetsz, csak más dologban jók. pl. Van aki sundereren is meghagyja az alap fegyókat, mert (főleg 2 együtt) nagyon jó tank, gyalogság és légvédelem szempontjából is. A drágább fegyók nem jobbak, csak valamire specializálódnak, pl. gyalogság ellen.
Szóval P2W-nek semmikép sem mondanám, mert nem hogy nem vehetsz erősebb dolgokat, de még olyat sem amit ingyenes játékos nem vehetne meg.
Persze vannak fontosabb dolgok is, de ez a minimum egy f2p játéknál, ha nem akarsz csődbe menni.Mikor játszottál utoljára? Most már kb. mindenért kapsz pontot, új játékosok is kapnak egy csomó certet 15-ös szintig.
-
Shing
őstag
válasz
Visormail #3166 üzenetére
De tény, hogy sokkal kevesebben játszanak ezzel mint mondjuk egy Battlefield-el. Pedig eléggé hiánypótló játék, nincs még egy MMOFPS a piacon. Azt pedig nem tudom eldönteni, hogy a casual réteg mit utál benne. Legtöbbször azt olvasom, hogy nem találnak csatát és P2W. Hát, ahogy érzik...
-
Lmh
őstag
Jesszusom, ennyire nem tolja senki ezt a játékot?
-
jcs
tag
PC Hotfix - 11/17
...
Bug fixes
Performance optimizations have been made.
.... -
jcs
tag
válasz
jonnyjoker01 #3157 üzenetére
Win 7 : Cuda gpu : All : Ott csak a 1060 as van...
-
jcs
tag
Sziasztok!
Itt egy beállítási segédlet , nekem nagyon tetszett anno:
Planetside 2 - Indepth Graphics Settings Tweak Guide by Nvidia....ha volt már ....akkor : ismétlés a tudás...blabla....
-
jcs
tag
válasz
jonnyjoker01 #3157 üzenetére
Köszi! De ez Win 7 . Nincs ilyen . Most levette a Shadow Q. -t 0-ra. Egyből feljebb ment at fps.
-
-
vaakuum
addikt
Megjelent a bal felső sarokban lóméretű betűkkel, hogy PhysX > CPU
Ez egyrészt zavar, mert mit keres ott, másrész az nvidia pultban automatikus kiválasztás van beállítva, és az a 980-at ismeri fel physx vezérlőnek.Kezd az agyamra menni az nvidia drivere, nem tudom, hogy lehet ezt letakarítani a képről.
-
jcs
tag
..hát kollégák..... valami bűzlik Dániában. Az új kártyám: gtx 1060 rosszabbul teljesít , mint a régi gtx 960- am.
( kipróbáltam, unigine heavennel jóval többet megy , tehát nem nálam van a hiba... )
Bedroppol...nézem az fps számlálót: 23. Ja : 1600*900 felbontásban.
Ilyen velem nagyon régen fordult elő , amikor egy új erős kártyán egy régebbi játék nem futott olyan jól mert ugye az újabb játékokra "optimalizáltak". (960- on egy régi -régi driver ment.... ) -
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3150 üzenetére
Nekem a rekordom egy toronyágyúval keletkezett, valami 54k Xp egyhuzamban, nem tudom, ez mennyi lóvéval járt. Aztán egy morcos infiltrator kihegesztett belőle, és bár lelőtem, az ágyút is szét kellett csapni....persze utána egy másik enginer vágódott be elém, amit nem értek, hogyan csinálják, mert nekem sokszor még a szöveget sem kezdi el kiírni, hogy nyomjakt CTRL-t, mikor más már be éppen száll befelé.
-
-
Loha
veterán
válasz
jonnyjoker01 #3148 üzenetére
Tegnaptól dupla XP mindenkinek november 27-ig:
we've turned on double experience between now and November 27th! -
Zola01
tag
A 4. évforduló alkalmából Nov. 27-ig Dupla Xp mindenkinek! \o/
-
vaakuum
addikt
Valami update mászott fel az imént indításnál ...
-
Loha
veterán
Indíts egy parancssort (cmd), majd írd be:
ping bix.hu -t és hagyd futni a játék alatt.
Itt menet közben is látod a pingjeidet Budapestre, de a ha CTRL+C -vel megállítod, kiírja a statisztikát is.
Ha vmi gond van a neteddel akkor csomagveszteségeket és több 100ms -es pingekek fogsz látni. -
jcs
tag
válasz
jonnyjoker01 #3138 üzenetére
-
jcs
tag
válasz
zolee0307 #3136 üzenetére
Cobalton és Milleren...
Most , hogy így rákérdeztél...mintha a Milleren folyamatosabban ment volna a játék mikor oda is beregisztráltam....!?
Még annyi, hogy volt , hogy meghaltam és a térkép fagyott ki. Az egérmutató mozgott.
Aztán hirtelen a tankok , repülők gyorsított menetbe váltottak.
( most találtam, kerestem csak erre a topikra...majd visszaolvasgatok...) -
jcs
tag
Sziasztok!
Soha nem volt problémám a Ps2 futtatásával... Főleg a mostani konfiggal. ( laggolás, fps visszaesés )
De kb 2 hete random módon "kifagy " a játék. "Remélem" a szerverek a szarok és idővel visszajön a normal folyamatosság. Netszolgáltató DIGI.... nem hinném , hogy ezzel van gond.
Igaz kb 1 hónapja újra előjött egy régen látott probléma. Nálam folyamatos játék mellett egy ellenség "kifagyott " a levegőben, vagy ide oda "repült" megjelent az égen...???
Van tippetek? Köszi -
Loha
veterán
válasz
vaakuum #3128 üzenetére
A repülő irányítása ugyan olyan, mint az összes Battlefieldben a repülő/helikopteré.
Teljesen fölösleges lehúzogatni a grafikát, ha nagy csatákban leesik az fps, mert a beállítások nagy része, csak a VGA-t terheli, nem a CPU-t. Ez alól kivétel az árnyékok (Shadows), azt teheted OFF-ra, a többit meg toljad fel, hogy legalább szép legyen a játék pl.:
Ehhez ajánlom még a NV driverből erőltetni a 16X anizotropikus szűrést, meg az Adaptive Vsync-et.
-
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3129 üzenetére
27 collon, 2560-as felbontásban talán még így is többet látok, mint fullhd default beállítással. Bár lentebb már nem szívesen venném, az már nagyon csőszerű látványt adna, azt hiszem.
-
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3127 üzenetére
Hát akkor asszem nem repülök
. Hülye lennék egy totál ellentmondó irányítással szenvedni, hogy később meg a normális beállítással ne tudjak repülni.
Egyébként tegnap feltűnt, hogy hiába vettem minimumra az összes opciót, meg 45-re a FOV-ot, nagy csatákban ugyan úgy beesik 35-40 fps környékére. A proci nem bírja, hiába megy 4.5-ön.Remélem nemsokára jön úgyis az ártalam várt játék fps része, és akkor válthatok végre.
-
vaakuum
addikt
Nem tudom elindítani ajátékot, minden indításnál visszadob a windows asztalra.
Honlapon nem találok infót, hogy most karbantartás van-e, vagy miért.
Másnál sem megy? -
vaakuum
addikt
Hogyan lehet a repülőknél megcserélni a csűrést és az oldalra fordulást? Az összes repülős játékomban fordítva van
-
Cancer
senior tag
Én most láttam 2 új építőelemet. Jármű kaput (behajtás ellen) illetve valami combosabb telepíthető ágyút. Kezdenek szerintem egéyszen jól rámenni erre a bázis építésre.
Nekem pl kifejezetten tetszene, ha lennének (legalább néhány) pontok, amelyeken szabadon állna a terület jelző pózna és aköré kellene építeni a bázist.
Sőt el tudnám képzelni, hogy mondjuk amikor feloldanak egy kontinenst, akkor lényegében az összes pont semleges a három alapbázis nélkül. És épületek sincsenek rajtuk. Azt mind a játékosok építenék ki.
-
Shing
őstag
válasz
vaakuum #3120 üzenetére
Hétvégenként ez nálunk eléggé jellemző (Cobalt). Egyébként ha már nagyon sokan vannak feloldódik egy kontinens és 3 is lehet szabadon.
Mai patch. Csalás ellenes szolgáltatás, Valkyrie erősítés, egy rakat építhető elem, stb...
-
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3118 üzenetére
A cpu magok is nagyrészt malmoznak, el is kezdtem fentebb venni ezt-azt. Bár igazi nagy csatába tegnap nem keveredtem, arra törekszem, hogy azért ott is nagyjából meglegyen a 60.
Meg a kisebb (45-ös) FOV értéket is kipróbáltam tegnap, tényleg sokat számít, hogy bár nem látok annyi mindent, nem olyan kicsik a karakterek. Viszont feltételezhetően ennek is erősen köszönhető, hogy annyi tartalék maradt mindenben. -
jonnyjoker01
veterán
-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN #3113 üzenetére
Pl.: GPU-Z Sensors fül:
Bal alul kiválaszthatod az NV GPU-t amit monitorozni akarsz, aztán visszamenőleg megnézed a GPU Load -ot.
Elindíthatsz 2 GPU-Z -t is egyszerre, egyiken az Intelt állítod be a Sensors fülön, a másikon az NV -t aztán, visszanézed, hogy melyiken volt 100%-hoz közel a GPU Load.Ha az Intelen menne, akkor az NV Control panelben itt lehet kiválasztani az NV GPU-t.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #3091 üzenetére
Próbáld ki, hogy törlöd az alábbi fájlokat:
PlanetSide2_x64.exe
UserOptions.ini
SoundSettings.xml
LoadingScreen.xml
InputProfile_Default.xml
InputProfile_User.xml
vivoxoal_x64.dll
vivoxsdk_x64.dllUtána csinálsz egy verify game files. Igaz be kell utána megint mindent állítani, de nekem így jó lett.
-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN #3095 üzenetére
Egy GTX 560 Ti -vel stabil 60 fps körül játszható a játék 1080p ~Highon, egy GTX 660 -al pedig ~Ultrán megfelelő proci mellett, nagy csatákban is.
Nálad szerintem vagy iGPU-n megy a játék, vagy a 8GB ramból fut ki és swappol.
-
vaakuum
addikt
válasz
Oderator89 #3108 üzenetére
Köszi!
Mondjuk ezt a Core-t rakja jobbra-balra a rendszer részt nem értem, de az már egyértelmű, hogy nem nekem kell ezzel foglalkozni.
Pláne, hogy gyakorlatilag a siló és Hive kivételével mindent certért lehet kinyitni, nekem meg abból van a legkevesebb... -
vaakuum
addikt
Azt hiszem majd kipróbálom lentebb vett részletességgel is, hátha... de nagyon idegesítő, hogy sokszor mire észreveszem az ellent, vagy fordulnék oda, már dől rám az áldás...meg egymás körül ugrálva háttal áll nekem, mikor meghalódok...
Ez fullra a szervernek köszönhetem, és ha megfeszülök sem tudok tenni ellene semmit?
Apropó, bázis... ha ledobok egy silót meg egy hive-ot, akkor az fog termelni győzelmi pontot minden 1000 alapanyag elhasználás után?
Érdekes dolgo ez a bázisozás, tegnap volt olyan bázis, ami körül a 3 területen folyamatos harc dúlt, mégis vígan elvolt a bázis...Pl. a 10%-on működés mit jelent pontosan?
a) ez azt hjelenti, hogy a HIVE 10000 finomítás után ad 1 pontot,
vagy
b) egytized sebességgel finomít (sokkal lassabban), de ezer nyersanyag elhasználás után ilyenkor is ugyan úgy adja az 1 pontot? -
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3101 üzenetére
Néztem káoszban, nálam is beesik 30-ra simán...
-
Cancer
senior tag
Én ha a pusztában nézem a földet az FPS felszökik akár 40-45-re is...csatákban olyan érzésem van (főleg a 96+ osokban), mint amikor 3 évesen dián vetítették nekem a Jancsi és Juliskát.
Hát ja, A8-6600k, IGP, 8 GB ram-ra FullHD medium.Ezért kellene már az a HD6670! Az szerintem jó 20%-kal dobná az FPS-t. Így olykor 5 helyett akár 6 is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest