Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    válasz klepto #4548 üzenetére

    Nekem 45 környékén áll meg a Braun 5030s-em...Itt írtam róla véleményt, és belinkeltem zolikaDB tapasztalatát is. Legyünk őszinték: egy borotváért ez böszmesok pénz. De ez nem olyan, mint egy VGA vagy egy új processzor, hanem (az én nézőpontom szerint) az életminőség egy darabjáról van szó. Nagyon nem mindegy, hogy nyúzod magad, tépi a szőrt, át kell menni 10x egy adott felületen, vagy letolod 2 húzásból, és jóccak. Kipattogzol avagy sem. Érzed a sercegést borotválkozás után, vagy babapopsit kapsz. És sajna a villanyborotvák piaca pont olyan terület, ahol az árral exponenciálisan nő a minőség. Drága, de csak ismételni tudom magam: megéri spórolni...rövid és hosszabb távon egyaránt.

    Szitacsere: 7 év alatt a régi Braun 5874-esemnek egyszer sem lyukadt ki a szitája, cserére mindig csak a késekkel való csere miatt került sor.

    A borotválás simaságával kapcsolatban nem tudok érdemben nyilatkozni. Volt Philipsem, de az egy nagyon alsó kategóriás modell volt. Lehet ha most próbálnék ki egy RQ1250-et, ugyanúgy bejönne, mint a Braun...ez teljesen egyénfüggő szerintem.

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák