Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TungurKnivur

    csendes újonc

    válasz V/ #40042 üzenetére

    Ő kérte a PayPalos fizetést és nem jelezte, hogy ebből nekem költségem lesz illetve nem kérdezte meg, hogy ebből adódóan teszek-e rá valamit az árra. Én speciel mondtam neki hogy jóformán még nem is használtam a PP-t. Az a vicces, hogy előtte még egy kicsit engedtem is az árból :DD , kérés nélkül... a későbbiekben pedig semmilyen infót nem adott, ami segített volna kideríteni, mi is történt.
    A vita kialakulása után - és azóta többször - mondtam neki, hogy mivel a payPalról fizikailag nem tudok utalni neki, adjon egy számlaszámot amire visszautalom a teljes összeget, de erre se volt hajlandó (mellesleg ő is magyar)
    Szintén mellesleg a vitán kívül még egy azonos összegű kifizetési igényt is küldött, tehát most kb úgy néz ki mintha a dupláját kéne visszautalnom... Korrekt?

    "Én nem keverném ide a másik kettőt..."
    Nem keverem, csak én itthoni adásvételi oldalakon adok el ezt-azt és ott nincs ilyen. És az üzlet is ilyen oldalon köttetett.
    A PP-t ilyen esetekben gyakran használják, mivel személyes utalásként nincs díja és ez jó a vevőnek, az eladónak annyiban, hogy ilyen vevő is tud vásárolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák