Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Víz Elek

    senior tag

    Sziasztok!

    Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy nem érkezett meg ebay-ről a csomag, és reklamáltam az eladónak, kérte, hogy várjak még 1 hetet, de 1 hét múlva sem érkezett meg.

    Így azt írta, hogy minden további nélkül visszaadja a összeg teljes részét, írt is egy tranzakciós ID-t is, amivel ellenőrizni tudom paypalon a tranzakciót...eltelt néhány nap, de nem kaptam az OTP-től sms-t, hogy áru visszatérítés történt volna.

    Ezért írtam is az eladónak, mire írta, hogy pedig elutalta, stb, ellenőrizzem még egyszer a tranzakciós ID-t... eltelt megint néhány nap, majd írja, hogy milyen e-mail címre küldte el a pénz..... arra az e-mail címre küldte el, amivel regisztrálva vagyok az ebay-en, viszont az a mail cím nem egyezik meg a paypal számla címével... írtam is neki, hogy melyik címre küldje el a pénzt, válaszolt is, hogy intézkedik a paypal-nál... no ez volt kb. másfél hete, de most már egy levelemre sem válaszol az eladó.

    Végül nézelődtem a paypal-nál, és láttam, hogy hozzálehet rendelni +mail címet, így arra gondoltam, hogy mi lenne ha egy oreot adnék a vámpírnak ;] hozzárendelném azt a mail címet, amivel regelve vagyok ebay-en, mivel arra küldte el elvileg a pénzt... ez működő dolog lenne, megkapnám az összeget?

    Válaszaitokat előre is köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

    Samsung S9

Új hozzászólás Aktív témák