Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Nordik #18158 üzenetére

    Nem Értsétek már meg, hogy bármilyen utalás esetén csak bankszámlaszám azonosít, sem név, sem lakcím nem mozog. Sem vásárlásnál, sem pénzfogadásnál nincs jelentősége.
    Az utalásnál a Paypal esetében a leírás vagy közlemény rovatba csak a Trasfer ID szükséges, hogy a Paypal számlára tudják könyvelni. 3 adat szükséges számlaszám, összeg, és az azonosító. A Trasfer ID = paypal fiókod. Nincs más. Az amerikai utalási rend miatt maradtak meg azok a szövegek, hogy név stb.
    Mivel a Paypal esetén az e-mail cím a legfontosabb -ugyan azt is lehet módosítani, de az több lépcsős- az összes egyéb adat bármikor változtatható, alapvetően a pénz mozgásokhoz nincs közük.
    Fogalmazhatom úgy -nagyon leegyszerűsítve-, hogy a Paypal regisztrált e-mail cím és a transzfer ID a valódi azonosító.

    Amikor valamiért kérik a Paypal-től, hogy igazold magad, amit érdemes elküldeni az érvényes szig képe, vagy a jogosítvány, a lakcím kártyát nem muszáj el küldeni. Ha a Paypal-n az állandót adod meg, nincs gond, mert vehetsz fel még un. szállítási címeket, ide megadod ahol laksz, amikor fizetsz ezt adod meg cél címnek, ha meg a lakcímkártyát küldöd be igazolásként, az egyezni fog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák