Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rocsoka

    csendes tag

    Sziasztok!

    Aki esetleg meg uj a paypal dologba mint en es gondolkodik kartya es szamla parositas helyett banki penztari befizetessel tolteni az egyenleget neki ajanlom a hozzaszolasomat.

    Paypal on regisztráció soran a first name hez a vezeteknevem kerult a last name hez a kereszt nevem (Gyenis Roland)

    Hetfon delutan 4 kor bementem egy unicredit bankba es proba kepp egy ezrest befizettem kozlemenybe beirattam a transfer ID szamom.
    Na de otthon veztem eszre h a bankos a szemelyibe nevo teljes nevem beirta (Gyenis Roland Istvan) ezt jol is tette mivel en nem szoltam neki. Ja es a kozlemeny rovatba az ID szamom mellé mev a nevem es a cimem is rogzitette. Nem mondom h nem voltam ideges :) de pont ezert probaltam meg csak 1000 ft al ;)

    Szerda este 8kor jott az email hogy a paypal egyenlegemre erkezett 1000ft tehat mukodik :) es nem szamit a neves bohockodas ahogy mi tudjuk angolosan hogy irjak a nevet ugy ok is tudjak hogy irjak magyarosan :)

    Lenyeg a lenyeg mukodott ez a modazer is csak 2 nap mire jovairodik.

    Ma csutortok van melo utan megyek is be es fizetem a maradek 99000 et aztan rendelhetem is magamnak a gyartotol a One+ One telot meg ebayen tokot :)
    Remelem segitettem azoknak akik ravidttak ezen az egyenleg toltesi lehetosegen.

    Legyen szep napotok.

    OnePlusOne - Samsung led fullHD 3D - Gigabyte PA67a-UD3-B3, intel i5, samsung 16GB 1600mhz, Asus strix gtx970 4GB OC, Samsung SSD EVO750 250GB, Western Digital Blue HDD 1TB, Chieftec 500w, Logitech Z906 5.1 THX, TP-LINK Archer c5 AC1200

Új hozzászólás Aktív témák