Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MK VII

    veterán

    válasz sirszevenap #12474 üzenetére

    De jó, hogy írtál. :)
    Te vagy az az ember akitől bármilyen tanácsot szívesen fogadok. Sosem felejtem el, anno mikor tavaly valamikor elkezdtem játszani és veled játszottunk, mennyire tetszett ahogy kezeled Reapert. Sokszor mondtam is magamban, hogy ilyen nem létezik, ezt a szintet mikor érem el.. :)
    Reaper amúgy nem áll tőlem messze "alkatilag", nagyon tettszik a karakter, csak valamiért mindig más mellett kötök ki. Bár így is néha pickelem, de javarészt 1-2 perc után leváltom. Na, de majd most megtanulok vele rendesen játszani. Ami még nagyon érdekel az Junkrat, Zenyatta, Lucio, Rein, Torbjörn, Roadhog (egyre jobban tettszik a módosítás óta), meg persze sok másik karakter, de ezek főleg.
    Amelyiket ki nem állhatom, Symmetra, Mei, Winston, Zarya. Ezek a karakterek nagyon messze állnak tőlem. Mondjuk Zarya-val mostanában játszottam párat, de, ha nem muszáj inkább nem. Mistery-t is azért jászom, hogy ne ragadjak le egy-két karakternél. Meg tettszik is. Hamar ki tudom farmolni a ládákat vele. Ctf-ben sok a draw, bár jó játékmód lenne. Kitalálhatnának egy olyat, hogy beleszámítana a winbe az objective time. Talán megszünnének a zászló körüli kempelések és az ilyen betokosodott csapatok is megindulnának támadni. Annál rosszabb nimcs is mikor beállnak zászlót védeni és akkor 99%-ban draw a vége. Szóval akinek több az objective time-ja döntetlen esetén az nyerne... Máris sokkal jobb lenne az a játékmód. Ezt nem én találtam ki, hanem haver akivel szoktam járszani. Én jó ótletnek tartom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák