Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz bacus #20493 üzenetére

    egyrészt a kettős mód magában foglalja mind a két módozatot, másrészt - mint korábban is írtam - akkor még kevés eszköz ismerte a wpa2 módot, tehát csak szélsőséges esetben használták csak azt, ezért emelték azt ki, mint extra újdonságot, de a lehetőség mindenre adott volt!
    ez a router már régi, a belkin amúgy sem szerecsés gyártói választás, ha routert vesz az ember otthonra -, ahogy az xp felett is eljárt az idő - de azt is írtam, hogy xp esetén is volt lehetőség a wpa2 képessé tételre -, nem is értem, hogy miért kell még ilyesmivel foglalkozni, de a lényeg; mindenre van megoldás, csak érteni kell hozzá!
    ezzel az "elméleti" sebességgel - szerintem - ne is foglalkozz tovább, mert nem akarod megérteni a lényeget... :(
    azt sem akarod megérteni, hogy nem írhatják rá a gyártók, adott országokban - meg ugye egy router sok országban van forgalonban - melyik netes szolgáltató, milyen típusú netjével, mekkora sebesség vihető át wan <-> lan irányban, mert akkor rengeteg oldalnyi leíárás csak erről szólna...
    ezért kellene az, hogy vagy olyan vesz routert, aki ért is hozzá, vagy hozzáértő eladók adnának csak el, nem pedig olyan "műszaki eladók", akiket a zöldséges pult mellől tettek be helyettesíteni...
    nem várható el,a mit te írsz! ezért vannak a szabványok, és még így sem minden okés, a szűkítés csak bonyolítaná a helyzetet, nem is kicsit!
    egy/több ilyen változót, nem lehet megadni a műszaki eszközök leírásánál!
    a másik az, hogy amikor a hardveresen 20 - 30 - 40 megabit/sec wan -> lan átvitelre képes routerek első típusai készültek, akkor még nem volt 80-as meg 120-as net - illetve sok országban még most sincs, ebből a szempontból hazánk jó helyen áll -, aki meg gyors nethez vesz újabb típusú routert, ott már nem feltétlenül lesz ilyen gond!
    az autók ilyen szempontból rossz példa, a router sem fogyaszt többet, ha 20 megabit/sec helyett, a duplája sebességet kapja!

Új hozzászólás Aktív témák