Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz bacus #20486 üzenetére

    belkin f5d7230-4 manual; link
    50. oldalon a kép; wireless -> security válaszható módok; wpa/wpa2 - wpa2 only - wep - disabled
    tehát lehet külön állítani, az általad linkelt képen sem véletlenül lehet lehúzni a füleket a funkciónál, csak nem bonyolították, mert akkoriban még ritkább volt a wpa2 mód, nem minden eszköz tudta - mellesleg az xp sp2-ig sem, csak sp3 óta, vagy külön javítás kellett sp2 alá.

    nem értem, hogy miért kellene elérnem a 150-es kapcsolati sebességet?
    ezt eszköze és beállítása is válogatja, adott egy router, és az egyik eszközzel 130-as a maximális kapcsolat, a másikkal pedig 144-es, mert több tényező függvénye is a dolog!
    nem akadémikus az, mert szabványok vannak, azoknak megadott szabványos értékek, és sehol sem szokás a nettót leírni, nem is lenne logikus, hiszen az általában változó tényező, olyan dolgok függvénye, amikről a gyártók nem tehetnek - legalábbis nem közvetve!
    van egy 100-as router, a 100-as érték ugye szabvány, de azt nem írják rá a gyártók, hogy a hardver miatt a fele sebességre sem képes wan -> lan irányban, vagy akkor minden eszközre írják rá, hogy az az eszköz dinamikus ip netnél 45 megabit/sec adott irányú átvitelre képes, pppoe esetén meg 42 megabit/sec sebességre - mert még az is számít, hogy milyen netet szolgál, és az mennyire terheli...
    a wifi eszközök szintén, milyen gyakorlati értéket írnának rá, ha nem maximális kapcsolati sebességet
    párosítás, beállítások, távolság, és még számtalan tényező függvényében változik a "valós" sebesség, így az megfoghatatlan érték, azt nem lehetne ráírni!

Új hozzászólás Aktív témák