Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz bacus #20479 üzenetére

    sorra halmozod a butaságokat, de lelked rajta...
    az általad írt elméleti sebesség nincs, a kapcsolati és "mérhető" sebesség különbözetének okát már leírtam korábban, és azóta már And is részletezte.
    nagy panelban lakom, legalább 8 - 10 erős hálózatot látok a sajátomon kívül, a legtöbb n szabványos, és ennek ellenére 20 megahert és 130-as kapcsolati sebesség mellett is kicsivel 70 megabit/sec felett ment, ha épp olyan gyors netem volt, hogy ennyit kihajthattam belőle!
    megköszönném, ha írnál olyan router típust, ahol nem lehet külön állítani a wpa/wpa2 módot!?!?
    a routerek esetén a csatorna auto beállítása nem feltétlenül jelent belehallgatós opciót, sajnos nem minden router tudja ezt, amit linkletem, az pont nem, ezért is írtam, amit! van olyan router ami tudja, de nem mindegyik! ellenben, gyártó függvénye is, hogy melyik az alapértelmezett csatorna, valahol a 6-os, máshol 11 vagy 13...stb!
    az általam linkelt régi és olcsó router esetén adott tűzfal van, de nézz rá egy komolyabb soho routerre, ott már több lehetőség van - de továbbra sem ipari kategóriáról beszélünk, így mi is várható el?
    az n szabvány 2009. szeptemberében került elfogadásra, szóval nem most volt az már!
    hiába ragozod a butaságokat, leírom én is; továbbra sincs elméleti sebesség, kapcsolati sebesség van, és abból csak a mélyen csomagolt hasznos adatot méred, ezért a különbözet! elnézést, sarkítottam kicsit, hogy ne kelljen feleslegesen bonyolítanod!
    a g szabvány nem csak 24 megabit/sec lehet, több is kihozható, vannak kiterjesztett g szabványos módok (super-g és társaik), ezért teszem mindig hozzá szükség esetén, hogy 54 megabit/sec, mert van 108 és 125 is, és megfelelő eszközök esetén a 28 megabit/sec "mérhető" átvitel sem ritka!
    300-as n szabványos átvitelnél sem 70 megabit/sec a maximum, legfeljebb jellemző átlag, a 80 - 90 megabit/sec sem ritka, sőt!
    a következő hozzászólásodra; továbbra sem akarod érteni - vagy elfogadni -, de nincsenek parasztvakitások, a kapcsolati sebesség annyi, amennyit írnak, csak a forgalom sajátja, hogy a hasznos adatokat mélyen csomagolva szállítja, és méréskor csak a hasznos adat mérődik, a forgalomhoz szükséges körítés nem, ezért különbözet!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák