Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz bacus #20470 üzenetére

    ez így nem okés, mixed módban minden eszköz a legjobb szabványán csatlakozik azonos időben, az n szabványos eszköz n szabványos kapcsolaton, a g szabványos pedig g szabványon!
    a 300-as kapcsolat 2 csatornás, 40 megahertz vagy wide, de van 1 csatornás n szabványos kapcsolat is; 20 megahertz, illetve a direkt lite-n 150-es eszközök, de olyat én még nem láttam, hogy b/g/n mixed módban ne n szabványon kapcsolódjon egy n szabványos eszköz, ha párhuzamosan felcsatlakozva van egy g szabványos eszköz g szabványos kapcsolaton!
    arra lehet utalni, hogy picivel lomhább az n szabványos kapcsolat mixed módban, ha párhuzamosan adott egy g szabványos kapcsolat, mint amikor csak n szabványos kapcsolatra lenne állítva az eszköz, de attól még nem csak g szabványos kapcsolat lesz adott, hanem n és g párhuzamosan együtt!
    a 300-as eszköz is beállítható 20 megahertz módra, így csak 1 csatornán megy majd az n szanványos forgalom, tehát maximum 150-es kapcsolat lesz, de attól még n szabványos kapcsolat lesz!
    próbáld ki a gyakorlatban, és látni fogod, hogy megy az, ne pedig a leírásokkal foglalkozz, pláne ne a sarkítottakkal, érdekes fordításban...

    mszl; nem a mixed mód miatt van, csak n szabványos kapcsolaton is változhat az aktuális kapcsolati sebesség, akár a környezeti tényezők függvényében is!
    próbáld ki más/minden csatornán a kapcsolatot, tesztelt ki, hogy melyiken a legjobb!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák