Hirdetés

  • Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord teszt

    gp 43 év szinte beláthatatlan idő a videojáték-világban – márpedig az első Wizardry idén tölti be ezt a kort. Most az eredeti legenda az eredeti játékmenettel, de megújult látványvilággal tért vissza.

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz venember83 #45969 üzenetére

    Az Timisoara. Mert nem esik jól kikeresni újra ezen a gépen is. És addig az is marad, míg a szájbab....t Clemenceau utódja vissza nem veszi tőlük. Másfelől két éve megérkeztünk este Szegedre, megkérdeztük egy buszmegállóban hogy merre kell Temesvár felé menni, azok meg nem értettük mit akarunk. Én kiszóltam az ablakon hogy Timisoara, mire elkezdtek mosolyogni és lelkesen mutogatni hogy arrafelé tovább...

    Én kérlekszépen beszerző vagyok, ami lefedné a beszállítók keresését, látogatását, értékelését, ártárgyalását, szerszámrendelést, új projektek beszállítóhoz rendelését, és kb itt is a vége hivatalosan. Ehhez képest ezen felül csinálunk még vagy 30 féle dolgot, amiből kb 5 sorolható be erőszakkal a beszerzés (stratégiai beszerzés) zászlaja alá. A többi valaki más dolga lenne, de mivel soha senki nem alkalmas rá, vagy nem vállalja, ezért mi vagyunk megbízva ketten. Végülis 40 beszállító kezelése mellett valóban rendkívül sok időnk marad minden más baromságra. De ezt persze nem veszik figyelembe az értékelésnél, és a fizetés-nem-emelésnél.
    De itt helyben még ez is jobb, mint itthon ülni és segélyt várni minden hónap első hétfőjén a posta előtti téren a sok cigá... bocs, származásilag jogosult között.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Aktív témák