Hirdetés

Aktív témák

  • simonzé

    addikt

    Van egy barátnőm (itt a BARÁT-on van a hangsúly, mivel van feleségem is :D), akivel már vagy 10 éve ismerjük egymást, és most hosszú szünet után felelevenítettük a régi jóbaráti kapcsolatunkat. Ez tartalmazza a szívügyek megbeszélését, egymás gondjainak meghallgatását, tapasztalatcserét, stb. Szóval egymás mszichiáterei vagyunk.
    A lány egyébként rendkívül (!!!) dekoratív, intelligens, színes egyéniség. Furcsa módon mindig seggfejekkel, és gátlástalan sz*rháziakkal akad össze, akiket én legszívesebben megvernék, mert tudom hogy ez a csaj tele van értékekkel, és egy normális embert érdemelne, nem ilyen senkiket. Próbálkozik szegény, de nem tud megismerkedni normális emberekkel, mert aki normális az már foglalt, aki meg nem foglalt, az vagy barom, vagy nem jön be neki.
    Próbáltam összeismertetni egy haverommal, aki normális, de nem igazán voltak egy hullámhosszon, szóval nem jött össze. Több olyan embert nem ismerek, aki szabadúszó, és méltó a csajhoz.

    Ha valaki ismer hasonló cipőben járó hímet Debrecenben, az legyen szíves szóljon nekem! Rossz nézni, hogy egy korrekt agyú bombanő ilyen nehezen talál rá a boldogságra. Segíteni akarok neki! mailcím az adataimnál.

    I don't fit in. I fit out.

Aktív témák