Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kutga

    nagyúr

    Sziasztok!

    Na tegnap sikerült elintéznem egy akciós mobil internet csomagot E220-as modemmel, haza is vittem, itt kezdődtek a problémák.
    Rákötöttem számítógépre, felismerte mint USB háttértárat, és innen nem történt semmi. Elindítottam a rajta található PBStarter.exe fájlt (ha jól emlékszem ez a neve), ekkor a tálcán az óra felett megjelent egy kis ablak, benne Installing Software felirat, alatta egy csík, ami végig is ért, majd újra elindult, és ez így ment vagy egy óráig...addig megvacsiztam és le is zuhanyoztam. Szóval kipróbáltam a többi fájlt is a modemen, és végül (nem tudom hogyan) de bejött a VMCLite és tudtam csatlakozni internetre. Letöltöttem a firmware frissítést a modemhez, de a telepítés végén hibaüzenet fogadott, valamint frissített VMCLite-ot, de az már el sem indult. Most az alap VMCLite-tal van internet, de semmi segédprogram nem települt fel, ezt is úgy tudom elinítani, hogy kétszer kattintok a sajátgépen a megfelelő meghajtó nevére. A kérdésem az lenne, hogy ez szerintetek oprendszer probléma?
    Bár működik a dolog, mégis azért keresek más megoldást, mert ez a VMCLite elég kezdetleges programnak tűnik (lassan indul, nem jegyzi meg a beállításaim).
    Oprendszert mindenképp megpróbálok majd frissíteni/újratelepíteni, és meglátjuk mi lesz. Amúgy próbáltam beállítani dial-up rendszerben a hálózati kapcsolatokból a honlapon leírtak szerint [link] (bár most nézem hogy ez GPRS-re vonatkozik). A kérdésem az, hogy szerintetek melyik a legjobb kliensprogram, illetve mit lehetne tenni?

    Let the Zone take me if I am.

Új hozzászólás Aktív témák