Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz87

    veterán

    Úgy láttam neten, hogy most kb. 50e-el olcsóbban tudnék telefont venni (online kedvezmény+készülékcsere). Csak annyi mindenre kell már figyelni, hogy lassan nem tudok eligazodni a dolgokon. Pl. most azt vettem észre, hogy már nincs is 4 GB-os net opció? Mert nekem jelenleg az van,. és nem is olyan régen, úgy 2 hónapja váltottam fel rá az 1 GB-ról. Most meg van 2 GB-os, felette meg 6-os. Szóval ha én meglévő előfietésre vennék úgy készüláket, akkor most a 4-es marad, vagy a most elérhetőkből kell választani? Nem tudom számít-e az árba valahogy, de Magentám van (Mobil M+4GB net+250-es net+Szuper Családi HD+otthoni tel.)
    Huawei párti vagyok, Honor 7-em vab jelenleg, és nagyon szeretem. Jelenleg legszívesebben egy Mate 10 Pro-t nagyon megvennék :) Csak a feleségem az akadálya :D 240 lenne (havi szinten 11e). A másik lehetőség egy P10, az már 90-ért elhozható.
    Úgy látom ezek az árak új előfietőknek is elérhetők. Azt nem tudom, hogy ezen kívül én hűséges, és régi előfizetőként esetleg kaphatok még jobb árat? Hűségidő nem érdekel, nyugodtan lehet 2 év, és a telefont is úgy 2 évente cserélem.

Új hozzászólás Aktív témák