Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothmaxy182

    őstag

    Sziasztok! Megvettem a Domino díjcsomagomhoz a Maraton 500-as mobilnetet, de az istennek sem tudom sehol lekérdezni, hogy mennyi adatom van még hátra az 500 megából. Az első és legegyszerűbb a *102# USSD kóddal lenne (ahogy írják is a Maraton oldalán, hogy így is lekérdezhető), de itt nekem csak az aktuális egyenlegemet írja, az adatkeretről egy szó sincs.
    Próbáltam regisztrálni a telekom fiókot, mert eddig nem volt, nem is volt rá szükségem. De itt is elakadtam, mert amikor hozzá akarom adni az előfizetésemet (amúgy sem értem, hogy pl a mobilappban minek kell külön hozzáadni a telszámomat, baszki olvassa már ki a telefonból), akkor ott megadom a telszámomat és kéri a jelszót. nah, ez a jelszó gondolom nem az, amivel regisztráltam a szolgáltatásba, mert azzal a jelszóval nem múködik, illetve a mobilappban ebbe a jelszó mezőbe csak számokat lehet írni.
    Gondoltam sebaj, rányomok a "nem tudom a jelszavam" gombra a mező mellett, de itt csak a telekom fiókos jelszavamat tudom módosítani, szóval továbbra sem tudok hozzáadni előfizetést a fiókhoz.

    Légyszi, valaki felvilágosítana... Előre is köszi!

    Minden szavam magánvélemény!

Új hozzászólás Aktív témák