Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 206 cc

    senior tag

    Sziasztok!
    Előre is elnézést a hosszú post miatt,húsz éve vagyok a Telekom előfizetője,de ilyen szintű butaságot és zűrzavart nem tapasztaltam még mint amit ma...így ki is adom gyorsan.
    A történet a következő:
    Szeretnék egy Apple watch series2 órát vásárolni a T-nél.Ma a központot felhívtam és érdeklődtem mit,hogyan lehetne.Részletre szerettem volna,így mondta a hölgy akkor azt csak személyesen lehet megrendelni bármelyik T pontban.
    Renden ..uccu neki Jászberény oda mennem kellett így is. Megérkeztem, az ottani alkalmazott mondja ők nem tudják megrendelni,mert csak telefont értékesítenek..Mi???-kérdezem,nekem nem ezt mondták egy órája....hívjuk már fel a központot ....hümmögnek egy darabig aztán kiderül hogy még sem tudom megrendelni bárhol csak nagyobb kirendeltségen és SZEMÉLYESEN ez fontos!
    Na egye-fene, Szolnok alig egy harmincas hát csapjunk a lovak közé!
    Odaérek....mondom mit szeretnék,mire a kedves kiszolgáló úr előadja- van is olyan óra tudnak adni!!!ÁÁááá mondom de jó!!..... bár a rendszer még az előbb Berényben azt mutattat nincs??!! Előszedik nézegetjük..nálam gyanús nem az a modell szám a dobozon szóvá is teszem,de bizonygatják ez az új watch !! én továbbra sem hiszek ebben,így mielőtt kifizetném és kibontanánk nézzük már meg az Apple oldalán...hát mit ad isten tényleg nem az az óra amit én szeretnék mint kiderül ez a széria1-es változat és valahogy az árat sem úgy hozza a gép!
    Nem is vártam hogy legyen,de akkor szeretném megrendelni mivel azért jöttem!..
    NA EKKOR BORULT EL AZ AGYAM!!...ugyan is a hölgy egy darab "sajtpapírra" kezdte el felírni a telszámom és a nevem!!!Se igazolvány se adatok se semmi nem kell és persze megrendelő lap vagy igazolás sincs a rendelésről,majd ha lesz felhívnak és menjek be érte!!
    A hab a tortán ,hogy az árat is máshogyan tudják mint ami a Telekom oldalán van fent a nagy hirdetésben részletre történő vásárlás esetén!!Ezt is szóvá tettem erre be akarták bizonyítani,hogy az csak webes vásárlás esetén van úgy??!!Mondom most beszéltem a központtal nem lehet weben megrendelni csak személyesen és az ár annyi mint a weboldalon van kint!!!Na erre elkezdtek telefonálni és egy nagy kavarodás lett az egészből!
    Szóval fogalmuk sincs az alkalmazottaknak mit értékesítenek,nincsenek tisztában az előírásokkal és a másik az hogy nincs semmi megrendelőlap se igazolás akkor mi a jó fenének kell személyesen befáradni egy ilyen megrendeléshez??!!!
    Szóval a mai napom eltűnt az élet forgatagában....végeredményben felkerült a nevem egy cetlire amit vagy már ki is dobtak -mivel hangot adtam nemtetszésemnek az ügymenetet illetően,vagy jó esetben hónapok múlva hívnak hogy van óra vegyek ha akarok még!!!
    Csúfosan leszerepelt ma a Telekom előttem!!

    206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....

Új hozzászólás Aktív témák