Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blackmajesty

    aktív tag

    válasz Met #74143 üzenetére

    Majd megkapod az e-mailt, hogy elkészült a számlád, de én pl ezt csak 5-6 nappal azután szoktam megkapni, hogy elkészült. Többnyire addigra már be is van fizetve. szerk.: lugosi jól írja, akkor jön az e-mail, ha letölthető a pdf, amit most is ír az oldal, hogy legkésőbb 15-ig az lesz.

    #74151: azért nem vagy még aranykártyás, mert a "belépési kritérium" aaz aktiválástól számított 7 teljes hónap, amit te még nem értél el, ha januárban kötötted az előfizetést. Ha ez megvan, innen már 6 havonta fogja vizsgálni, hogy hány pontod van, és melyik szinten vagy. Én decemberben kötöttem egy előfizut, tegnap váltott aranyra, szóval egy hónap és neked is meglesz. Hogy ezt egy telefonos ügyintéző miért nem tudta pontosan megmondani, azt nem tudom.

    74155: Ezt egyszer kell az embereknek elmondani, hogy akkor innentől az mt azonosítód alapján tudod a postán befizetni, és utána már nem kell ezért visszamenni a boltba. Nem is értem, hogy aki csekket kap, miért járt az üzletekbe befizetni, a postán simán fel lehet adni, aki meg e-számlás, az meg miért személyesen fizet. Én amióta lehet elektronikusan fizetem a számlám, sosem jutott ezsembe bemenni egy üzletbe, legyen az vodafone, vagy telekom, vagy bármi. ha pedig nem tudom megoldani az elektronikus befizetést kérek csekket, és befizetem postán a többi sok-sok csekkel... Az üzletbe vásárolni járok, ha problémám van egy szolgáltatással, azt online, vagy telefonon jelentem be, sokkal egyszerűbb, és mindig gyorsabban megoldódik, és ezt szintén nem csak a telekommal kapcsolatban mondom, hanem minden egyéb szolgáltatóval kapcsolatban, upc, vodafone, digi, hívtam már mindegyiket, mág aznap elhárult minden gondom...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák