Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz polonic #50165 üzenetére

    jobb esetben nem merik meglépni, rosszabb esetben esetlegesen igen, de közel sem lesz akkora a díj, mint az eredetileg javasolt összeg, mert az nem csak az internet halála lenne...
    nem vagyok multimilliomos dzsesszdobos, de a három mobilos előfizetésemből kettőn van bő 1 - 1 gigabyte mobilinternet - az egyiket az asszony használja, a másikat pedig én, a harmadikat az anyós használja vidéken, de ott csak gprs van, így azon díjcsomagban az alapban adott sincs kihasználva -, illetve a lakásban van 100/50-es vezetékes net, és bár nem torrentezek, nem generálunk húzós forgalmat, de a tizedét sem szeretném adózni a beterjesztett összegnek, de még az előfizetés/700 ft ötlet sem tetszik.
    a mobilinternetre szükségem van, így a vezetékes látná kárát annyiban, hogy 100/50 helyett elég a legkisebb 50/30 díjcsomag is, és máris -1000 ft.
    ja, az asszonynak a céges telefonján is van mobilinternet, és ha most nem is használja, ha az továbbra is úgy maradna, akkor esetleg az általa használt előfizetésemen is lemondható lenne az 1 gigabyte bővítő.
    lehet, hogy nem csak én gondolkodnék úgy, miszerint egy háztartáson belül a több (mobil és vezetékes) net közül némelyiken lehet faragni/spórolni...
    nem tagadom, sokkal nagyobb összegeket költök/költünk kevésbé hasznos dolgokra, de az elv a lényeg, hogy lenyúzzák az emberről a bőrt, és ha lehet, akkor faragjuk a befizetett adót.

Új hozzászólás Aktív témák