Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Clain #50105 üzenetére

    szia,

    amennyiben letiltásra került egy készülék, azt díjmentesen közli a telefonos ügyfélszolgálat - illetéktelennek persze csak annyit, hogy adott azonosítóval rendelkező készüléket letiltották, más információt, például a vásárlási konstrukciót...stb nem -, más esetben meg nyitott kérdés, ha domino vagy listaáras a vásárlás, akkor biztosan nem lesz tiltás, ellenkező esetben meg adott a lehetőség, és azt t-s illetékes sem tudja megmondani látatlanban 100% garanciával, hogy az előfizető akarja majd fizetni a számlákat, esetleg a részleteket, vagy sem.
    vannak persze részinformációk, amik valamennyit segíthetnek - korábbi tartozás...stb -, de azok sem teljes bizonyossággal, meg aztán ezeket nem adhatják ki csak úgy...

    djculture; rossz telefonokat néztél... :)
    meg aztán sokan csapdába esnek a másik két szolgáltató esetén az egyiknél, hogy a részleteket nem veszik figyelembe.
    van persze sok telefon, ami az egyiknél olcsóbb, a másiknál drágább, más készülékeknél meg pont fordítva, de ez mindig is így lesz.
    pont az új iphone árazást hasonlítgatták egy másik témában, és végül kiderült, hogy a vodánál a kevesebb a több, csak valaki nem olvasta el a feltételeket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák