Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Egy gyors kérdésem lenne:
    Ma megakartam rendelni SMS-ben Kapcsolat NET adatcsomagot, elküldtem szépen 1430-ra a +KAPNETAR üzenetet, és olyan válasz SMS-t kaptam, hogy az előfizetésemmel nem vagyok jogosult rá. Aranykártyás vagyok, nincs másik net csomagom, tehát elvileg minden jó, de SMS-ben mégse engedte aktiválni. Weboldalon belépve viszont szépen sikerült a művelet, és kaptam SMS-t is róla, hogy hónap 5-én lesz fordulónapom. Weboldalon alul 4 aktiválási mód van:
    Itt az interneten, a My T-Mobile-ban
    SMS-ben, a 1430-as számra küldött +KAPNETAR üzenettel
    Telefonon a 1430-as számon
    Személyesen T-Pontjainkban és partnereinknél

    De a részleteknél meg ez van:
    Havidíjas előfizetőink a kedvezményt megrendelhetik honlapunkon, a My T-Mobile-on keresztül, a 1430-as számon elérhető Önkiszolgáló ügyfélszolgálatunk felhívásával, valamint személyesen T-Pontjainkban és partnereinknél.

    Akkor az az SMS csak dísznek van? Mivel feltöltősöknek ez nem elérhető tudtommal.
    Csak azért lovagolok rajta, mert már előre elkészültem, hogy SMS-ben aktiválom, mert akkor rendelem meg, ha kell a net, és akkor kell net, ha pont nincs más netem, így meg elég fail, hogy net kell a net megrendeléséhez :U

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák