Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Vangelis #22755 üzenetére

    A Hitel képességi vizsgálat meglévő előfizetéssel rendelkező ügyfeleknél már nem igazán szokott dukálni. Inkább, ami hangsúlyos az az ügyfélmúlt (T-home, T-mobile), a megfelelő fizetési rendszeresség és a kiemeltségi szint.

    A megfelelő ember hozzájárulásával beleférhetett még így ez a Lumia is. ;)

    (#22743) -B-

    Webshopos kérdésekben vannak nálamnál szakavatottabb emberek is a témában. :) Nem telefonos/webshopos ügyfélszolgálaton dolgozok. :) Lehet el tudnám mondani/letudnám írni jól, de 1430 szakavatottabb ebben, annyi szent. :) Személyes megjelenés T-Pontban, szükséges lesz, de webshop kedvezménnyel összeköthető.

    A Vodától valahogy gördüléknyebb szokott lenni a számhordozási folyamat és ritkábban ütközik mondvacsinált/valós indokokba, mint egy másik T betűs szolgáltatónál (Ez szigorúan csak saját szubjektív tapasztalat, ill. közvetlen körny-ben amit látok (lehet csak statisztikai véletlenszerűség alapozódik ez a vélemény :DDD )).

    (#22723) Vangelis

    Így legalább te is részt veszel a karácsonyi duplázásban :))

    Karácsonyi promóció

    (#22721) BorosSor

    Ezt nem büntetésnek, hanem egy biztonsági eljárásnak nevezném. Az előleg jóváíródik a számlázásodban, csak addig nullás/nem befizetendő csekkek érkeznek. Valamint sajnos azt nem hiszem, hogy ez az eljárás egy fikarcnyit is eltérne más mobilszolgáltatónál, ha pl. náluk volt tartozása korábban az ügyfélnek. Ezt sajnos nem lehet szubjektív ítélet alapján bírálni, felülírni: ez ilyenkor egy kötelező eljárás. :(

    (#22687) limlom

    Felsőoktatásban nem tanulsz esetleg? :) A Like díjcsomag erre kiváló lenne :)

    (#22630) Crytec210

    Az lehet, de nem a klasszikus értelemben vett "előleg". :)

    (#22744) [chelloZotya

    Ami még fontos iPhone-nál, hogy az elmúlt fél évben voltál-e számla tartozás miatt korlátozva.

    Ill. ha arany/platina kártyás vagy, akkor elég sok esetben mentesülsz az előlegektől, amelyek viszont pl. új előfizetőknek kötelezők lennének.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák