Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    woodpaul: nincs konkrét időpont, ha "sürgős", hívd a 1430-at. Egyébként egy Net30/80/stb. hűség nem zárja ki a MédiaMánia csomagra váltást, tehát erről a kedvezőbb ajánlatból nem maradna le blueye sem, csak így már kevésbé kedvező, ezért nem vált még csomagot.

    lazlo8: igen, bármely belföldi előfizetői irányba leforgalmazhatod a 15 db SMS-t.

    szmutkolaci: az 1000 SMS egy akció volt. Ha jól emlékszem, február 1. és március 31. között kellett úgy a Domino Aktív díjcsomagra váltanod, hogy az elmúlt 90 napban nem vont le Domino Aktív havidíjat az egyenlegedből a rendszer. A kapott 1000 SMS-t egységesen április 30-ig lehetett felhasználni hálózaton belüli előfizetői (havidíjas vagy Domino) irányba. A Domino Aktív díját 30 naponta próbálja levonni a rendszer, ami április 1. óta 490 Ft.

    islorinc: Az általad is említett ikon díjcsomag egy jó példa a működésre. Így például az ikon díjcsomaghoz hasonlóan itt sem megy értesítő SMS az adatforgalomról, mivel itt is a NETSTART szerint történik a számlázás (szóval csinos kis aktuális egyenleg jöhet ki hó közben). A MobilTV azért van kiemelve, mert míg a Net-nél van egy havidíjmentes szolgáltatás, addig a MobilTV-nél nincs. Azaz mielőtt meglepődnél, miért van a számládon a MobilTV szolgáltatás 1900 Ft-ért (amit persze jóvá is írnak), tudjál róla, hogy ezért.

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák