Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz agemate #13444 üzenetére

    Majdnem. MIX teljes havidíj (2990 Ft) és MM S részarányosan 24-31 (1287 Ft, az aktiválást követő naptól számlázódik) plusz az egyéb forgalmak. De mivel a fix havidíjak 4277 Ft-ra jönnek ki, lehet volt valamennyi feltöltött egyenleged, ezért kevesebb a számla.

    Az aktuális egyenlegben pedig minden forgalom benne van, kivéve az adatforgalom (még ha túlléped az adatkeretet - ami neked most duplán jár -, akkor sem, és a többieknek üzenem, hogy ez csak az XPlay díjcsomagokra vonatkozik >> Ikon, MédiaMánia). Szóval vedd figyelembe a perc alapú számlázást, hogy az SMS-ek sokszor összefűzve mennek (ha hosszú) és hogy a 31-ei kései forgalmad (ha volt például pár szilveszteri SMS) esetleg nem került elszámolásra, így az megjelenhetett a mostani egyenlegedben.

    BéHGT #13447
    Csak a még ki nem fizetett esedékes számlák jelennek meg a My T-Mobile-ban, és mivel az ezek szerint belefért az előlegbe, így már nem esedékes. A törlesztést azért láthatod, mert azt nem írják jóvá az előlegből, így azt ki kell fizetni, és ezáltal addig láthatod a My T-Mobile-ban, míg le nem könyvelődik a befizetése.

    narancsnn #13449
    Majd elküldik válaszüzenetben ezt. ;]

    asddsa22 #13475
    Beleférhet, de valószínű "elkap a rendszer" és kapsz egy figyelmeztetést, ami 500 Ft-odba fog kerülni.

    kungzi #13479
    Legközelebb kérdezz vissza a végén, hogy "ugye Gipsz Jakab nevén van a hívószám? Mert most elbizonytalanodtam, jól mondtam e a számot." ;]
    Viccet félretéve, sajnos néha meglepően lazák az azonosításban. Például Családbarát létrehozásakor előszeretettel vonnak be üzletben azonosítás nélkül Domino-t, mondván úgyis az előfizető fizeti, ha rossz számot diktál be, az legyen az ő baja, a Domino-nak ebből kára úgysem lesz. Az már nem jut eszükbe, hogy így a telefonos ügyfélszolgálatot szivatják meg.

    anonymus89 #13484
    A probléma ott kezdődik, hogy bemondásra nem fognak módosítani semmit telefonon keresztül, ahhoz hitelt érdemlően bizonyítani kell, hogy az történt, amit mondasz. Mert számomra a történet is zavaros. Egy aktív számot nem lehet még egyszer eladni. Szerintem súlyos részletek maradtak ki a sztoriból, amit talán te sem ismersz. Nyilván nem kell 270 km-t utazni, személyes papírokkal másik üzletben is igazolhatod magad, de javaslom T-Pontba menjél, ne partner üzletbe, mert több a jogkörük.

    DonThomasino #13478
    "Komolyabb dolgokba a telefonos ügyfélszolgálat egy 0. (saját tapasztalat)"
    Jaj de aranyos vagy! :P
    Tény, hogy nagyot zuhant a színvonal, de ennek okait inkább nem fejtegetném.
    Minden esetre annyit hozzátennék, hogy tudva azt, amit most tudok, ha egyszer munkahelyet váltok és "csak" ügyfél leszek a T-Mobile-nál, csak akkor mennék üzletbe, mikor nagyon muszály. Ennek okát sem fejteném ki, legyen elég annyi, hogy a hangrögzítés az ügyfelet is védi...

    dedike #13490
    A díjcsomagváltást illetően: Díjszabás 5.2.:
    "*Díjcsomagváltáskor csak a 2.1. és a 2.2. pont alatt felsorolt díjcsomagok választhatóak, a MobilOtthon Prémium díjcsomag kivételt képez, beleváltani nem lehetséges. Díjcsomagváltás havonta csak egy alkalommal lehetséges! Platina kiemeltségű szerződésen a díjcsomagváltás díjmentes."

    Mobilinternet díjcsomagoknál van az, amiről írsz >> Díjszabás 2.6.:
    "...díjcsomag aktiválására vagy díjcsomagra váltásra naptári hónaponként egyszer van lehetősége díjmentesen. Szolgáltató minden további díjcsomag váltás vagy újra aktiválás után a választott díjcsomag havidíjával azonos mértékű aktiválási díjat számít fel."

    Ennek oka, hogy jogi szempontból a díjcsomag nem csak a klasszikus díjcsomagokat jelenti, de például az adatcsomagok is díjcsomagok. Tehát a Go!Net is díjcsomag, legalábbis jogi szempontból, és ezért összefoglalóan írnak, vagyis azt akár többször is lehet váltani egy hónapban, de a második aktiválás már fizetős lesz (ezt az aktiválási díjjal oldják meg, amiből az elsőt jóváírják).
    Természetesen nem lehetetlen a hónap során mégegyszer díjcsomagot váltani, de ez vezetői engedélyhez kötött méltányossági eljárás.

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák