Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • akaszajanos

    tag

    Mit tudtok a Telekom hálózatmodernizációs programjáról? A 3G lekapcsolásakor hangoztatták, hogy az Ericssonnal karöltve a teljes infrastruktúrát lecserélik, és minden 5G-képes is lesz a végén. Azt persze értem, hogy nem lesz mindenhol azonnal elindítva az 5G, de úgy érzem az országban utazva, mintha ez a fejlesztés is csak kacsa lenne, mert a 4G is a kapacitásai végét járja gyakorlatilag mindenhol. Ami elég ciki lenne új berendezésekkel, mert nem jutottunk előrébb.

    Nem lenne rossz, ha havi 15K-ért nem ezt kéne látnom jó térerő mellett, egy nagyobb város központjában. Meg ha betöltődne ugyanitt a Mobiljegy appban a jegyem, full térerő mellett, és nem kéne a másik slotban lévő yetteles kártyára váltanom, hogy fel tudjak szállni a buszra. Nem egyszer fordult már elő, és nem egyedi hiba, nem is egyszeri: a Speedtest el sem indul, vagy ha mégis, 0,3 megabitnél nem tudok többet mérni.

    Szerintem botrány. Ha a boltban kérek 10 deka felvágottat, az sem oké, ha kapok egy leheletvékony, 5 grammos szeletet. Kéne valami törvény, amivel rommá lehetne büntetni a szolgáltatókat, ha egy városban sem képesek egy elvárható minimumot biztosítani.

    (A fenti kép – mint már oly sokszor – Gyula központjában készült, hosszú várakozást követően. De ez csak egy példa: 4G-vel az ország számos pontján tapasztalok ilyen problémákat, miközben a térerő teljesen rendben van.)

    [ Szerkesztve ]

    M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)

Új hozzászólás Aktív témák