Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agria

    csendes tag

    SZERDA, A TE NAPOD!A Telekom alkalmazásban heti rendszerességgel, szerdánként bekapcsolhatod a díjmentes Domino Day ajánlataink közül az egyiket.
    Egy adott héten mindig az aktuális hét szerdáján tudod meg, hogy a Telekom alkalmazásban melyik díjmentes Domino Day ajánlatot tesszük elérhetővé számodra.
    A Domino Day miatt emlékeztetőt sem kell beállítanod, mert január 16. után már emlékezni fogsz a szerdákra.
    A január 23-ai Domino Day 1 GB extra adat 1 napra ajánlat bekapcsolásához válaszd a Telekom alkalmazásban az "Előfizetések" menüpontban elérhető "Mobilinternet" majd az "Egyszeri szolgáltatások" menüpontot.

    [link]

    A díjmentes Domino Day ajánlatot minden aktív (korlátozás vagy felfüggesztés alatt nem álló) SIM-kártyával és mobilinternet-hozzáférési szolgáltatással rendelkező lakossági (egyéni) Domino előfizető veheti igénybe.
    Domino Day ajánlatunk 2019. január 16-tól visszavonásig, minden szerdai napon érvényes.
    A Domino Day három ajánlatából hetente egy alkalommal, szerdánként, kizárólag a Telekom alkalmazásban, és csak egy szolgáltatás aktiválására van lehetőség. Az adott napon aktiválható szolgáltatást a Szolgáltató határozza meg. A Szolgáltató előzetesen nem teszi elérhetővé, hogy a következő hetekben melyik díjmentes Domino Day ajánlat válik igénybe vehetővé.
    A három díjmentes Domino Day ajánlat azonos időben és együtt nincs kiajánlva.
    A Domino Day ajánlat, az aktuális hét napján 00:01-től – 23:59 percig kapcsolható be a Telekom alkalmazásban. Az aktivált szolgáltatás tartalma az aktiválás időpontjától 24 órán belül használható fel. A szolgáltatás aktiválásától számított 24 órán belül fel nem használt egyenleg elveszik.Telekom alkalmazás használatához szükséges feltételek:
    Android: legalább 5.0-ás, vagy annál újabb Android OS fut, Apple (iOS): iPhone 5, vagy annál újabb típusú készülék és iOS 10.0 vagy annál újabb OS fut.

Új hozzászólás Aktív témák