Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sayuar

    őstag

    válasz x1port #25319 üzenetére

    Ez egy nagyon gusztustalan húzás a telenor részéről.
    Jobb helyeken ezt másképp szokás csinálni:
    - a havi díjat nem emelik, csak a percdíjakat, így eldöntheted, hogy kevesebbet beszélsz, és ezáltal nem emelkedik a havi számlád

    - amennyiben emelik a havi díjat, úgy bármikor felmondhatod a szerződést kötbér megfizetése nélkül. Mert nem csak te vállalod azt, hogy fizeted a számlát 2 évig, hanem a szolgáltatónak is tartania kellene magát a szerződésben leírtakhoz.

    - látom nagyon nagy kárt okozott az emberekben az elmúlt 70 év: "ez van, örüljünk."

    - kíváncsi lennék, hogy a fizetésed is ennyivel nő? Mert ha nem, akkor bármilyen áremelés (most konkrétan a telenoré) életszínvonal romlás idéz elő.

    - a havi 500 Ft nem okoz gondot? Ha nekem van 500 forintom, amit nincs mire költsek (bár ez Magyarországon felér egy sci-fi-vel) akkor azt inkább egy alapítványnak adom, legalább hasznosan költik el.

    - mi lenne ha minden szolgáltató 500 forintos áremelést hajtana végre? Főtáv+elmű+fkf+telenor+közös költség+főgáz+upc kábel+....és ez összesen havi PLUSZ ÖTEZER forint többletköltséghez vezetne? A többi szolgáltatóval is ilyen toleráns lennél az emelés kapcsán?

    - a végére egy személyes (de kérlek ne vedd sértésnek): majd amikor a lakásod havi hitelét + az autód havi hitelét fizeted, úgy hogy két gyermek jövőjéről is gondoskodsz (étel, ruha, iskolázás, nyaralás), és nem anyukánál laksz aki etet-itat-altat szülői szeretetből, akkor tudni fogod, hogy az a sokszor sok 500 forint áremelés (szolgáltatótól függetlenül) sok vagy kevés.

Új hozzászólás Aktív témák