Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joysefke

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz club1 #20178 üzenetére

    De részemről itt befejeztem, mert ez így falra hányt borsó...

    Talán személyeskedés nélkül kéne konkrétumokat, megfogható dolgokat írnod, nem csak homályos utalásokkal meg összehasonlíthatatlan adatokkal dobálóznod!

    Cseréld le a modemedet normálisra

    A modem le lesz cserélve egy normálisra, de itt elsősorban az a kérdés, hogy megfelel-e egy újonnan "csak" 10E forintos HSPA+ (21mbps) modem vagy stabilitás/sebesség okok miatt érdemesebb-e 4G/LTE modemet venni, feltéve, ha a Telenor Hipernet hálózatát használom Standard előfizetéssel (20mbps)?

    Itt elsősorban nem egy olyan összehasonlítást várnék, hogy egy Telenoros 4G/LTE mennyivel jobb egy Tmobilos HSDPA-nál. Mert nem csak két különböző technológiáról, hanem két különböző szolgáltató különböző hálózatairól beszélünk. Én a Telenornál vagyok, ezért most nem érdekel a T.

    Telenor Hipernet Standard + HSDPA+ Modem rosszabb-e bármiben mint Telenor Hipernet Standard+4G/LTE modem ez itt a kérdés.

    Ha nem, akkor megyek a Telenorhoz veszek kártyásan a három említett 10E forintos HSPA+ modem közül eggyet, ha az LTE-s verzió tényleg jobb, akkor veszek egy használt garis 4g/LTE modemet ennyi.

    Használj LTE hálózatot

    Egy HSPA+ modemmel is tudom a Hipernet LTE hálózatot használni? Igen vagy nem?

    J.

Új hozzászólás Aktív témák