Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A játékról: az alapötlet nagyon egyszerű (by Tibiajax), adott egy képkocka, ami alapján a résztvevőknek ki kell találni, hogy melyik filmből lett kivágva. Természetesen bárki beszállhat a játékba, ennek csupán annyi feltétele van, hogy betartja a játék szabályait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dorien #44392 üzenetére
Hmm, ez a chewi camaro emlékezetes a T2 elejéről, mielőtt jön a nagy üldözés. Kissrác szereli a mocit a garázsban, előtte áll ott nevelőfater camaro-ja.
Legalábbis szerintem az a jelenet (sok filmben van ilyen camaro, de ebben a színben kevesebb, meg ott a moci bal oldalt)
A színészt sajnos nem ismerem fel sem itt, sem az első képen, de a ruhák alapján simán lehet 80-as végi, 90-es eleji öltözet... -
Dorien
veterán
Új kocka:
-
Dorien
veterán
NEW feladvány:
-
Dorien
veterán
Újabb kocka:
-
válasz
Dorien #44370 üzenetére
Tegnap volt egy tippem az égő istálló miatt a 3:10 to Yuma filmre (valami börtönös volt a magyar címe), amihez a puska is illett volna, de a két nő miatt elbizonytalanodtam. Hacsak nem a végén a háztól a vonatig tartó út során voltak a hölgyek, de nem hinném. Szóval várom a kövi képet (mert az páratlan lesz, azok eddig segítettek 😃) Még ha egy marhacsorda lenne, vagy hasonló, biztos lennék 😉
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Újabb feladvány (#3):
-
Dorien
veterán
válasz
fateless #44366 üzenetére
Gratula!
A faun labirintusa (Pan's Labyrinth) (2006) [link]
Nekem nagy kedvencem a film. Nyilván igyekeztem a legsemmitmondóbb képkockákat betenni belőle...Én csak este leszek, így inkább most átadom a stafétabotot valaki másnak...
A Google képkereső mellett az iMDB "Photos" szekciója is jó képanyag forrás. -
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Újabb filmkockák a #2-höz:
-
Dorien
veterán
Halálsoron (The Green Mile) (1999) [link]
Következő film (#2):
-
Dorien
veterán
-
Jó ez a film, megéri a maga idejét? Rottenen 92%, de közben hallok róla hideget, meleget. Bár Adam Sadlert szívesen nézem nem vígjátékban. Ajánlanád? Hátha rá tudom venni feleségemet, elég új, "bizsu" is van benne 😃 (Netflixen néztem az ajánlót, abban láttam épp ezt a pillanatot)
-
Espla
aktív tag
-
Miklós315
aktív tag
Collateral?
-
bambano
titán
valaki rakjon.
amíg valaki rak, felteszek egy kérdést, amit úgy lehet megválaszolni, ha erősen gondolsz arra, melyik topicban tették feltehát: anyám apám lánya, anyám, apám és az anyai nagyapám ugyanaz a személy. ki vagyok én?
lehet rá egyértelmű és egy picit nem egyértelmű választ adni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest