Új hozzászólás Aktív témák
-
phg
csendes tag
válasz
Casanova* #17484 üzenetére
Hali! Láttam meg állt az oldal , nézek másikat helyette. 680M-nél mindenképp kel 180W-os táp de ott már plusz munka a melegedés mert biza melegszik a kicsike
, de ha jól össze van rakva (paszta , thermal pad , hűtőpad) lehet hajtani. GX660R -ben már több mint egy éve megy 680M , az meg felépítésre olyan mint a tied. Viszont a 770M ami szerintem a legjobb választás bele, teljesítmény szinte majdnem az , fogyasztás , melegedés jóval alatta.
-
phg
csendes tag
Hali! Valaki tud msi gx660 -ra unlocked biost? Persze nem az msi oldalán elérhető kemény 2db bios frissítésre gondolok
-
kislaki92
senior tag
Msi gx660R típusú gépezetbe videó kártya csere kivitelezhető?
-
browing
csendes tag
heló
ezt a kérdést feltettem már egy bios témájú topikban is de hátha itt hamarabb kapok választ. Szóval
a hozzáértők segítségét szeretném kérni mivel nem vagyok biztos a dolgomban.
Van egy msi gx660-as laptopom amibe ssd-t szeretnék tenni de nem ismeri fel a windows.
A biosban amit lehet ( a szükséges közül amit tudtam) de a s.m.a.r.t-ot nem találtam meg.
A leírások alapján ha az ssd-t nem ismeri fel a windows akkor firmware frissítés szükséges az ssd-én ( amit tudom, hogy kell) vagy bios frissítés szükséges.
Az lenne a kérdésem, hogy a laptopra a bios frissítést, hogy csináljam? -
Gameboy77
aktív tag
Sziasztok!
Használtan vettem egy Msi GX660 notit,és a honlapjáról letöltött Intel Turbo Boost drivert nem engedi telepíteni,azt írja ki,hogy a rendszer nem felel meg a minimális követelményeknek.
I7 740qm a proci,és egy Agility3-as ssd-n van a rendszer.Az ssd-hez ajánlott beállításokat elvégeztem az oprendszeren,nem tudom hogy ez befolyásolhatja-e az említett driver telepítését(én nem hinném),de ez így nem nagyon tetszik.
Továbbá a vebkamera drivere nincs fenn a gyártó honlapján,csak egy Camera recorder nevű app,ami elindítva azt írja ki,hogy nincs camera eszköz.
Ha tudnátok segíteni valahogyan az nagyon jó lenne.
Előre is köszi.
-
solyom76
senior tag
Sziasztok, GX660-ból tesztelhető 5870m 1gb DDR5 eladó vagy beszámitható 6970m v 6990m be.Esetleg vennék a két kari közül valamelyiket....
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek frissíthetem az Ati oldaláról a GX660-am driverét? Nem lesz kompatibilitási probléma?
Azért érdekelne, mert a Tv-men csak az újabb Catalyst-al lehet rendesen beméretezni a képernyőt. -
Egyèbként MSI GX660 ról van szo
-
Sziasztok szeretnék segitséget kérni tőletek van nekem egy MSI GX660-as Notebookom az lenne a kérdésem hogy szeretnék bele tenni egy nagyobb procit a Core I7 720 XM re gondoltam most ami benne van az egy I5 450-es proci de mikor bele raktuk a I7 est el sem indult vele a gép a proci 100% müködik mivel egy Samsungba volt előtte szerintetek mi lehet a gond?elvileg olvasataim szerint támogatnia kellene neki nem értem
-
válasz
LaptopSystem #15528 üzenetére
egy új gx660-256hu járt nálam néhány napra, és bár szerintem túl csicsás, de hardveresen teljesen rendben van, az árához képest nagyon ütős noti!
-
Borote
addikt
Sziasztok!
Ha valakinek van közületek tapasztalata a GX660-assal, akkor legyen szíves, ossza meg velem!
Köszi előre is -
SShadow
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy laptop vásárlása előtt állok és szemezek az ipon-on lévő GX660-val.
Azoknak a véleménye érdekelne akiknek van ilyen gépük vagy használtak ilyet, hogy érdemes e megvenni vagy nem.
Félreértés ne essék nem vagyok MSI ellenes, de nem akarok közel 300ezret kiadni egy sz@r gépért, a másik jelölt egy ASUS G53Hozzáteszem nekem volt egy EX623X-em egy évi használtam gond nélkül szóval nálam nem gáz az MSI mint márka.
A másik kérdés hogy az ilyen "prémium" modellek minősége mennyivel jobb mint egy sima egyszerű gépé???
-
Gergő0908
csendes tag
Sziasztok!
Játékra és megbízhatóságra mennyire ajánlanátok ezt a gépet?MSI GX660-256HU
Vagy helyette valami hasonlót.... -
dev00
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy msi gx660at venni, viszont sehol sem tudom megtekinteni, eddig csak képeket láttam róla. Nem tudtok boltot, ahol meg lehetne tekinteni vásárlás előtt? Esetleg valakinek van ilyen gépe? (írhatna pár sort) Illetve milyen tapasztalatotok van a garanciális ügyintézés terén? Köszi. -
dev00
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy msi gx660at venni, viszont sehol sem tudom megtekinteni, eddig csak képeket láttam róla. Nem tudtok boltot, ahol meg lehetne tekinteni vásárlás előtt? Illetve milyen tapasztalatotok van a garanciális ügyintézés terén? Köszönöm a segítséget előre is.
-
tenorx
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, szóval ezúton is üdvözlök mindenkit
Idén kezdtem el az egyetemet mérnök informatikusként, és kinéztem magamnak egy gépet, ami nekem nagyon tetszik (bár az USAban olcsóbb és jobb), ezek ellenére szeretném megvenni. A kinézett gép ez az MSI GX660-074HU - http://ipon.hu/?product_id=159753 és a véleményeteket kérném ezzel kapcsolatban. Olvastatok róla bármi rosszat? Eddig én csak teljesen kiváló kritikákat találtam, viszont az MSInél az előző kiszemelt (GX740) úgy hallottam melegedett, meg BIOSt kellett frissíteni rögtön, és mivel nem kevés pénzről van szó, ezért próbálom úgy megvenni, hogy annyi információt gyűjtök róla, amennyit csak tudok.Illetve ez egy kicsit offtopic, de mivel alig kapni Magyarországon, ezért ha valaki esetleg tudna mondani tapasztalatot a DigitalTrenddel kapcsolatban, azt is megköszönném, mivel úgy néz ki, hogy onnan rendelem, az Iponnál úgy látszik kifogytak belőle/még nem jött meg.
Üdvözlettel
tenorx -
vortek
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérésem felétek,hogy kinéztem magamnak egy MSI GX700X-258HU típusú
gépet,és arra lennék kíváncsi,hogy az is olyan lakk fekete-e mint a gx660-as,mert az nekem nagyon nem jön be,azt láttam itt fehérváron,de a 700-ast nem.Próbáltam érdeklődni üzletekben,de sajnos senki nem tudta megmondani.Ha valakinek van ilyen,dobjon már fel róla pár képet,persze a tapsztalataival együtt(a neten használható képet nem láttam)Vissza olvastam jópár oldalt a fórumban,tisztában vagyok azzal,hogy zajos,és melegszik,de a cucc ami benne van az sztem jó,igaz ez lenne az első gépem.2 év gari van rá,ha jól tudom albacomp,és az is itt van a városban.Szóval nagyon szépen kérnék egy ilyen tulajt tiszteljen meg a bizalmával
és ossza meg velem amit tud a gépről.
Köcce
Attis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Viccrovat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest