Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ruscus

    tag

    válasz ponti_ak #3370 üzenetére

    Nagyon köszönöm Ponti az infot a pd-205-ről + fülesekről (ezzel már tényleg nagyot léptem előre!) és az építő jellegű kritikát is (bár szerintem nem volt összefüggéstelen amit írtam, csak tényleg nagyon terjedelmes)

    bocsi, ezentúl megpróbálom mellőzni a kiemeléseket! (csak azért használtam, h könnyebben észrevegyétek a kérdésem a nagy szöveghalmazban)
    és megpróbálok tömörebbbben :) írni, csak tudod ebbe az mp3 vételbe már annyira belegörcsöltem magam több éve (nagyon hangmániás vagyok, és irtó nehéz eldöntenem melyik elvárásomról mondjak le), h túlságosan elragadtattam magam (OK, tudom, h ez nem egy olyan sorozattopic v ilyesmi, ahol az emberek hosszasan megvitatják a véleményüket az épp aktuális történésekről, szereplőkről, hanem 2 szóban a lényeget írják le és pont - vettem a lapot)
    Kérlek vegyétek figyelembe azt is, h teljesen új vagyok még a fórumozás dologban, még szoknom kell kicsit a rendszert, de ígérem nagyon igyekezni fogok!

    Meg az iriver ajánlatod is nagyon tetszik! (ezen még erősen filózok, de nagyon valószínűnek tartom, h az árverés végére már min. 20k lesz, és nekem most a 10k is elég nagy pénz)

    Gondolom nem értitek, miért ragaszkodom annyira a 2gigához ilyen kevés pénzért (ez még a hangminőségnél is elsőbbrangú számomra), de nekem épp aza legfőbb célom, h a meglévő ill. majd beszerzendő kedvenc zenéim mind egy helyen legyenek és bármikor meghallgathassam őket elfogadható minőségben anélkül,h állandóan cserélgetnem kelljen őket (ezért szavaztam a pd-re)
    és a maradék plussz pénzt inkább új cd-kre költeném, abból sem kevés van amire nagyon vágyom!
    ( sajnos ezek 90 %-a olyan ,amiket senkitől se tudnék megszerezni másoltan, még zeneboltokban is kevés helyen kapható a legtöbb)

    Még egyszer köszi Ponti!

Új hozzászólás Aktív témák