Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ponti_ak

    addikt

    válasz ruscus #3369 üzenetére

    De esetleg még annyit megtennétek, h mondtok véleményt arról, h eza pd-205 (ill. head music rc561) jobban szól-e mint mondjuk egy telstar v. odys, trekstor stb.nél (bár nyilván ti ilyen alsó kategóriákat még nem hallgattatok!)

    Szia ruscus,
    a tesómnak van egy ilyen PD-205-öse, és egy rendes fülessel (pl: Sennheiser cx300, vagy a hasonló Creative 690-essel illetve a pmx100-zal) kielégítő hangzást produkál. A gyári füles is elmegy, de nagyon megéri később rendes fülesre spórolni, mert szinte a legfontosabb az ilyen alsó kategóriás cuccoknál (..meg általában is!).

    Ha tényleg ennyire szűk, és szabott a keret, akkor szvsz vedd meg a PD-t, sokat nem tudsz bukni rajta. Bár a kezelése nem a legjobb az 1soros kijelző miatt, de elég az is, a célnak megfelel. És nem muszáj 2gb-os kártya bele, 512 vagy 1Gb bőven is elég lehet, pár-ezer ft-ért kapni már ezeket, és másba is jó lesz (pl fényképező, stb..)

    (Az iRiver mondjuk fényévekre van tőle, de ha nincs annyid rá, akkor nincs más választás)

    üdv: ponti

    ui: nem baj, ha leírod, amit gondolsz, de kérlek próbálj meg sokkal összeszedettebben fogalmazni, és nem szükséges minden -szerinted- fontosabb mondatot bold-dal kiemelni sem... :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák