- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donvit078
tag
Üdv... én is feltettem a tűzrókát hószú éves internet Explorer használat után... hát nagyot csalódtam benne.. hivatkozások vagyis a könyvjelző sáv egyszerűen testre szabhatatlan ha beteszek oda valamit akkor újraindítás után egyszerűen eltűnik nem jegyzi meg... és még a jelszavakat se, hiába kérdez rá és okézom le és hiába állítom be az adatvédelemnél hogy most már ne töröljön semmit leállításnál egyszerűn minden számítógép újraindításnál elveszik az össze beállítás... hogy ha csak simán kilépek és újra belépek a böngészőbe akkor még megvan de ha újraindítom a gépet akkor elveszik minden beállítás és visszaáll az alapra... Valaki adhatna tanácsot miért viselkedik ilyen testre szabhatatlanul...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W