- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo #13815 üzenetére
de igen fonnt van. egy pillanatra en is arra gondoltam, hogy a test pilot-tol nem tudom levenni.
letiltottam es nem jelenik meg ujbol (nyilvan!).viszont az eredeti problemamat sajnos nem oldotta meg.
addig is maradok a 2010.09.14.beta GM verzional, mert ott meg szerencsere nem tokeletes az AOM overlay, de a szkriptek mar futnak.
aztan a .15.beta-ban kijavitottak a resource-os hibat, igy mar gyonyoruen mutatnak a szkriptjeim az addons manager-ben, oriasi processzor hasznalattal es ide-oda mozgo keresoablakkal.mind1, GM-nel kikapcsoltam az auto frissitest. beta3-ig kibirtam GM nelkul, most is kibirom valameddig.
nem tudom mi koze van a keresoablaknak es az AOM-nak (GM overlay) egymashoz.
bezzeg minefield-ban NS_NOINTERFACE-szel elhasal az Utils.import() az addons4.jsm importalasakor.(azaz ott nem tudom tesztelni.)
durva, hogy ekkora kulonbseg van a ket release kozott.Antibazsi
kompatibilis belepest probaltal mar?
en mar tapasztaltam hasonlot (noscript-tel). -
Antibazsi
aktív tag
Sziasztok!
Az a gondom,hogy ha a prohardver oldaláról jövök a fórumba be vagyok jelentkezve, ha másik oldalakról (mobilarena, gamepod...) nem vagyok és ezeknél az oldalaknál ha egy hírhez hozzá szeretnék szólni nem tudok mert rögtön szól,h jelentkezzek be. bejelentkezek (mindent kipipál),"sikeres belépés", visszadob az aktuális fórumba és hopp mégsem vagyok bejelentkezve,de van hogy újra a bejelentkezési felület tölti be ismét. Beírom,h prohardver.hu innen kattintok a fórumra és lám ott be vagyok jelentkezve.
win7 x64,users mappa áthelyezve D-re, FF4.0 beta6. Eddig IE8-at használtam,de rájöttem az nem szereti ha a users nem a C-n van és egyik oldalnál sem jegyzi meg hogy maradjak bejelentkezve, meguntam az állandó bejelentkezéseket ezért váltottam volna,de úgy látszik semmi sem tökéletes.
Egyedi eset vagy itt is a az lehet a baj hogy a users át lett helyezve? Bár más oldalaknál bejelentkezve maradtam eddig. Javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sweet.tv - internetes TV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Battlefield 6
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!