Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Kilép a PC-s piacról a Noctua

    ph Az új HOME termékek asztali ventilátorként a felhasználókat, vagy külön szellőztetőként például erősítőket hivatottak hűteni.

  • Ismét mozgásban a Kingmakers

    gp Továbbra is izgatottan várjuk a játékot, amelyben a középkorba utazunk modern fegyverekkel.

Aktív témák

  • Vicqdazyr

    csendes tag

    Sziasztok!

    Új vagyok köztetek, de már jópár hónapja Defys vagyok (T-Mobil, zöld lencse). Kezdetektől olvasom a fórumot, ezúton is hálásan köszönöm az összegyűjtött információanyagot; a teló megvásárlásától fogva CM7-et használtam. Nálam tökéletesen működött, teljesen stabil volt. De meguntam.

    Felraktam Wajk IUI-ját. Gyönyörű, rengeteg hasznos funkcióval, logikus menüvel. De. SMS-t írtam. Hotboot. Megint hotboot. Wipe-ok, hotboot. Újrahúz, hotboot.
    Kis guglizás után meglett a válasz. A magyar nyelvi beállítás mellett a superuser kérelme nem mindig jelenik meg, ámha nem jelenik meg, hotbootol. Nekem a Handcent SMS szeretett volna engedélyt kérni, de az üzenete nem jelent meg, így restartolt. Angol nyelvre állítva rögtön megjelentek az üzenetek, így elmaradtak az újraindulások is.

    Ha ilyet tapasztaltok WIUI-nál, próbáljátok átállítani a nyelvet. Nem tudom volt-e már téma, mivel CM7-es voltam eddig, a MIUI-s hozzászólásokat nem olvastam el figyelmesen. Így ha repost, akkor sorry.

    Szép napot, kedves fórumtársak.

Aktív témák