Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nimfas

    addikt

    Hali!

    Én is megkaptam a "szerelmes" levelet a flottámtól (Agnatus) Telenoros, hogy sajnos kénytelenek emelni a havidíjat, nettó 750 Ft-tal.

    "A flottán belüli ingyenes beszélgetés változatlanul megmarad, melynek adómentességét is biztosítjuk. Az előfizetési perc, sms, és egyéb díjak változatlanul maradnak a szerződött árakkal."

    Továbbá leírták, hogy a T és a Voda sem tudja bevállalni az adó átvállalását és elemkedtek a percdíjak továbbá percalapú elszámolásra váltottak.

    "Ezen felül a telefon adó mértékét is megemelték, és ráterhelték azt az előfiezőikre. A telefonadó más szolgáltatóknál Br. 2500-3150 Ft-ra emelkedett 2013. szeptember 1-től"

    Nos fentieket olvasva kinek mi a véleménye?

    Jelenleg bruttó 16 Ft (12+áfa) a percdíj (minden irányban) mp alapon, elvileg 50 SMS ingyenes, 100 MB Net (kb. 500 Ft)

    Havidíjam kb. 4500-5000 körül van a , ha még erre rájön a 750+áfa (953 Br.) akkor már 6300 körül lesz a havidíj.... ami kicsit számomra sok, hisz a 150 percet sem beszélem le flottán kívüli irányban.

    Barátnőm a nővérével beszél oda vissza havi 300-300 percet, nekik lehet megérné :-)

    Javaslat, ajánlat jobb flottára (részletekkel), lehetőleg belépési, vagy + sarc nélkül (ha van ilyen...) 5 emberkét vinnék. Gondolom ilyenkor van lehetőség kilépni hisz egyoldalú a szerződés módosítás, nemde?

    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák