Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Victoryus94

    őstag

    válasz cs.david94 #28599 üzenetére

    Én úgy tudom, Ausztriában sokkal többen használnak mobil netet, és ez leginkább a nagyobb városokra összpontosul. Vidéken rosszabb a helyzet (3 éve nem voltam kint, szóval nem tudom, azóta mi változott - de gondolom nincs lefedve minden 4G-vel már csak a hegyvidékes, erdős viszonyok miatt sem).
    Illetve nálunk a vezetékes internet is jónak számít (egyre több helyen van 30mb+ -os internet, nagyobb városok legtöbbjén 200mb+ is van... persze kivétel is akad: Siófokon pl. nem értem miért nem lehet normális internet)
    Összefoglalva: Nálunk vidéken jobb a lefedettség (mondjuk van ahol a Voda, máshol a T-sek hálózata jobb, de az ritka, hogy valahol egyiknek sincs se 3, se 4g), de jóval kevesebben használjuk így is a hálózatot. A szolgáltatónak nagyobb költsége van, amit kevesebb emberen tud lehúzni. (40 év felett nagyon sokan használnak még butatelefont, és sokan "wifitől wifihez járnak", így nem kell nekik net). Sajnálom hogy jobb megoldást nem találnak, minthogy mindig egyre drágább csomagokat hoznak ki kedvezményesnek tűnő köntösbe csomagolva.
    Ezen talán csak az segítene, ha szabadon választhatnánk a külföldi szolgáltatók csomagjai közül is.

    A GSM vonal pedig mindig is aránytalanul drága volt. Lásd SMS. 140 byte = 30-60ft? Kifejezetten röhejes.
    2-3Ft-tól többet nem ér.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák