Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabor9991

    őstag

    válasz moma #22389 üzenetére

    Kicsit bonyolult, de meg lehet érteni.
    Ha csak adatkártyád van, akkor a díj fix, nincs variálás.
    Ha telefonálsz akár 1 mp-et is, akkor a telenor kiszámlázza a flottakezelőnek a 800+800 forintos keretet hálózaton belül/kívül, de a flottakezelő jófejségből neked csak 400+400-at fog továbbszámlázni.
    De mivel van neted is ugye, ha csak az alapot rendelted meg, ami a lassított, az + 391 forint lesz.
    Ez összesen 400+400+391*1,27=1513bruttó lesz.Ezért tudsz 80 percet beszélni, meg ott a korlátlan lassított net.
    A B-verzió az az volt, hogy veszel plusz adatot, és akkor már nem kell a 400+400-as kerettel foglalkozni, ha telefonálsz, a lebeszélt összeg kerül kiszámlázásra az adatcsomag díján felül.
    Ez azért vált szükségessé, mert páran tényleg azt csinálták, hogy rendeltek 2-3 simet, azt megkapták ingyen, ajánlott levélben, és cserébe nem telefonáltak semmit, ez meg baromi nagy üzlet mindenkinek, a sim árát meg a postaköltséget az az ügyfél lehet soha nem termeli ki így :)
    Először volt a flottában elvárt minimum összeg, amit le kellett volna beszélni, voltak akiknek az sem tetszett, de így nincs semmi gond, akinek nem tetszik, megy máshova.
    Kb egy hónapja beszéltem a flottakezelővel, akkor ez még így volt, de mivel ugye itt nincs aláírt szerződés megkötve senkivel, akár minden nap megváltoztathatják a feltételeket, ha úgy gondolják.
    Remélem segítettem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák