Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gettno

    tag

    válasz #79335424 #5560 üzenetére

    Szia(sztok)!

    Közben küldött egy IMG file-t a kici kínai, hogy ez a firmware update; plusz egy videót, hogyan kell feltenni.
    Namost a videón az ember TV-hez csatlakoztatott boxot frissít (reset gomb, áramot kap, elenged, a zöld robot fekszik)... Szóval a szokásos, mikor az ember androidos készüléket gyógyítgat. Csak épp a közepe hiányzik a videonak.
    Aztán küld egy leírást is, hogy a win7-es es géphez hogyan kell csatlakoztatni a boxot flash módban. Itt annyi az érdekesség, hogy a leírás szerint nyomjam be a reset gombot, csatlakoztassam az OTG-t és az áramot, majd engedjem el a reset gombot, így a számítógép felismeri. Aztán kattintsak a fimware update-ra, hogy frissítsen a készülék.

    Egyik megoldás sem tűnik jónak!

    Kérdéseim:
    1, Lehet, hogy a firmware micro kártyáról automatikusan telepedik, ha a TV-re dugom és flash módban elindítom a készüléket? Telefonnál tabinál a hangerő és power gombokkal lehet mozogni a feladatok közt, de ennek ugye csak 1 gombja van...
    2, A PC-hez csatlakoztattam, és ugye nem ismeri fel, mert miért is tenné, nincs rajta PC driver, először azt le kellene gondolom bányászni hozzá a netről?!
    3, Ehhez aztán ugye kellene még egy RK Batch Tool, amivel tudom vezérelni a boxot kívülről, és ezzel tudnám frissíteni a firmwaret?!

    Hát ennyi bajom lenne "csak"!

    Köszönöm előre is a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák