Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Wohme #53694 üzenetére

    Villamos oldalról jól gondolkodsz, viszont megfontolandó ugyanezen pico-nak 200W-os változata, mert azt már kifejezetten 4 db HDD-re tervezték, ami azt jelenti hogy nem kell átalakítóval bíbelődni, ott van a 4 db csatlakozó az eredeti vezetéken. Ha épp nem kapható, általában havonta 1-2 dbot kapnak.
    Én még annyit tudok hozzátenni, hogy nálam 120W-os LED tápegység hajtja és egyrészről coil whine-ol, nagyon durván a padlóla le. Mivel csak egy halkan surrogó proci venti van a gépben így nagyon hallatszódott, de persze Te rendes tégla tápot néztél, ott kissebb erre az esély.
    Ami még fura, hogy ezzel a megoldással használva kb 15-20%-ot emelkedett a teljesítményfelvétel ahhoz képest mint amikor egy régi 14 éves FSP450-es táppal volt használva, ami még nem is kaphatott bronze minősítést anno...persze akkoriban még tudtak alkatrészeket gyártani, nem kellett a parasztvakítás minősítésekkel. :D

    Aztán lehet én néztem be valamit és ugyanannyi a terhelése, még majd mérek rendesen.

    A hang terén azt ugye tudod ha minden passzív akkor kihallani a HDD-ket? :D
    Szerintem érdemes elgondolkodni azon hogy a gyakrabban elérendő adatokat eleve SSD-re pakolni, mondjuk 1 db 1 terrásat bele...aztán amikor nem zavaró a HDD hang akkor olyan adatokkal dolgozni...pl fotók.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák