Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wohme

    tag

    Sziasztok!

    Életem első otthoni szerverét kezdtem el építeni, melynek alapja egy integrált procis ASRock J4205-ITX lesz. Itt a passmarkja.
    2 db HDD-t tervezek bele tenni, ami max 4 db-ra nőhet meg a jövőben.
    Rengeteget olvasgattam a kapcsolódó topikokat és a fennmaradó kételyeim, kérdéseimmel kapcsolatban lenne pár téma, ahol a segítségeteket és tapasztalatotokat szeretném megidézni.

    Paneltápvonal:
    Melyik az a legkompaktabb táp, ami kényelmesen kiszolgálja ezt a konfigot? Itt esetleg picoPSU szóba jöhet? Itt már fórumtársak ajánlásai alapján egy ilyen kombót láttam:
    INTER-TECH Mini-ITX Pico 160 PSU
    +
    ACDC12120 12V/10A/120W desktop tápegység
    Ez működőképes, biztonságos kombó lehet? Ha erre kerülne a választás, akkor a háztól (még nincs meg) függően kell majd ügyeskednem a jobb hűtés érdekében?

    ATX-tápvonal:
    Itt milyen megoldás lehet a leghatékonyabb költség és teljesítmény szempontjából? Látom hogy ott 300W alatt nincs nagyon opció.

    Ház:
    Tippeket itt is fogadok a körülményeket tekintve. Elég nehéz téma, ugyanis nincs sok igénynek megfelelő kereskedelmi választék. A barkácsolási lehetőségeim pedig inkább mondanám korlátozottnak, de semmitől sem zárkózom el :). Valószínűleg nem lesz más választásom, minthogy abban a szobában kell tároljam, ahol alszunk. Nem vagyunk érzékenyek a hangokra, de azért törekednék a hangmentességben, amihez azért nagy segítség a CPU passzív hűtése is már.

Új hozzászólás Aktív témák