Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zozo2001hu

    tag

    Sziasztok!

    Leírom a tapasztalatom, hátha másnak is segítek ezzel. Invitel területen (Békés megye) rendelkezem egy ADSL előfizetéssel. Egészen furcsa dolgokat tapasztaltam már több hónapja a szolgáltatással kapcsolatban. Elsősorban mobil chrome böngészőt használok android tableten ill. telefonon. Az index.hu weboldala de más hazai weboldalak esetében is nem működött sokszor a visszaugrás az előzőleg látogatott oldalra. Teljesen véletlenszerűen de rendszeresen sonda ipsos közvéleménykutatási oldalak ugottak elő. A playstation network baromi lassan, vagy egyáltalán nem működött rendszeresen ledobált. A mobil eszközeimben is jelentős hálózati szakadások és emiatt állandó laggolás jelentkezett.

    Bevallom többek között emiatt is cseréltem le a WRT-54GL routerem. A csere után a helyzet valamelyest javult ám nem múltak el a fenti anomáliák.

    Végső elkeseredésemben beállítottam a google publikus DNS szervereit statikus DNS-ként. És láss csodát! Eszméletlen jó lett a netkapcsolat! Létezik, hogy az invitel DNS szerverei rosszak, lassúak, túlterheltek, vagy esetleg folyamatos támadás alatt állnak?

    Akit bővebben érdekel a dolog esetleg ki szeretné próbálni, az alábbi linken talál útmutatást nagyon egyszerű beállítani:

    [link]

Új hozzászólás Aktív témák