- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
válasz
Milán13 #4009 üzenetére
Szia,
Én is most vettem MILC-hez állványt, és egy kompromisszumos megoldást választottam, egy Hama Traveller mini Pro állványt vettem végül. Elsődleges szempont a méret és a súly volt, hiszen azért váltottam MILC-re, hogy ne kelljen a nehéz SLR felszerelést hurcolni. Az állvány csak 750g, és összecsukva nincs 40cm.
Az állvány elméletileg 4kg-ot bír, de semmiképpen nem tennék rá egy ilyen nehéz készüléket, még 2 kilót se. Lehet, hogy megtartaná, de egyértelműen nem arra lett kitalálva. Az állvány sima felületen (kőpadló, parketta) nem annyira stabil, de ha kicsit is érdes a felület, akkor már teljesen stabilan áll. A gömbfej egyszerű (nem cseretalpas!), de rendben megtartja a gépet a nagytelével együtt is (NEX-3N+SEL55210) A középoszlop átfordítható, ill. az alján is van állványmenet.
Ráadásul az ára is nagyon kedvező, mert 7e forint körül kapható. Nekem eddig nagyon jól bevált, de fontos hangsúlyozni, hogy csak MILC-hez!
Új hozzászólás Aktív témák
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen egeret válasszak?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Építő/felújító topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest