Hirdetés

Aktív témák

  • Bikkrom

    senior tag

    válasz Maddoxtomi #8935 üzenetére

    A lényeg, hogy Ati vagy nVidia legyen benne(lentebb leírtam, hogy melyikeket keresd minimum, ha azoktól jobb akkor csak hab a tortán). Az integrált inteleket kell kerülni, mert játékra eléggé alkalmatlanok.

    Az azért annyira olcsó, mert Acer. Sokaknak baja van a márkával de melyik laptop márkával nem? Bármilyen márkát is ajánlunk valaki mindig közbeszól, hogy neki rossz tapasztalata van vele. :D Ez az Acerre fokozottan igaz, mert jelenleg a notebook eladási listát vezeti magyarországon(tudtommal, ha tévedek kijavítanak :D), így nem csoda, hogy sokan írnak róla rosszat, mert ebből a márkából van a legtöbb tapasztalat. Egyébként eddig személyesen 5 ismerőst kérdeztem meg, mind acer tulajok, mindegyiknek tökéletesen megy... Szóval nem rossz vétel az az Acer amit linkeltél, csak ha biztosra akarsz menni akkor vegyél hozzá 1év(9-10ezer) vagy 2év(20-24ezer) garanciakiterjesztést, mert alapból 1 év van rá. Tehát ezért olcsó, mert 1 év gari, de a +1 év kiterjesztéssel sem vészes az ára és tök jó vétel. Talán még olcsóbban is hozzájuthatsz ha nem fontos a windows és találsz windows nélküli eladót.

    A 6550 vs 5650-ben pedig a 6550 a jobb, olyan 10%-kal. Itt összehasonlíthatod az integrált vga-kat, és ha rájuk kattolsz a legtöbbhöz van rengeteg játékkal mért teszt is. Minimum egy 5650-es teljesítmény azért legyen ha játszani is akarsz. De inkább egy 6550-6650-GT540-GT445-GT435-5730.

    [ Szerkesztve ]

    Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Aktív témák