Hirdetés

Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz molnarpeter #6445 üzenetére

    Mo-n 3 év garral árulják őket, egyrészt ezért drágább, másrészt ott közvetlen meg lehet venni a delltől, itt nem. Nagyker haszon, kisker haszon, tréfa etcetc. Ha az 5650-et veszed alapnak annál lassabb valamivel a gt420, persze játék függő, van ami nv-nek fekszik jobban, van ami ati-nak -attól függően melyik tejelt a fejlesztőknek:D-.

    Kezdő vagyok: Sprórolok neked egy kis időt, másutt se olcsóbb. Esetleg majd acer dob ki hasonlót 1 év garival, amihez ha veszel garkiterjesztést ott vagy mint a dell, vagy drágább is.

    ALI_G: A 1015 előző generációs vostro, ennyiért mondjuk korrekt, az 1 magos celeronos változatot szokták legtöbbször ennyiért dobálni. Ami negatívum benne: nincs rajta hdmi és hangszóróból is csak egy jutott neki. A vga-ja is gyengébb mint az új inteleké. Az új xps és vostro helyszíni garos, ez csak szerviz. Előbbi a garok csúcsa ha lehet ilyet mondani, a szerviz megy házhoz 1-2 munkanapon belül. Ha inkább olcsó gépet akarsz akkor fujitsu A530, igaz hogy csak műanyag, de jól össze van rakva, van rajta hdmi, matt kijelzős, 3 év garis az is. A legkisebb változata kb 124k, cpu kb annyit tud mint a vostroé amit néztél, az igp viszont erősebb.

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Aktív témák