Hirdetés

Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz WD9 #4474 üzenetére

    Lehet 4-5 évre tervezni egy gépet -jómagam is így állok hozzá-, ennek 2 feltétele van:
    -lehessen rá venni garkiterjesztést 5 évre
    -hw-esen erősebb legyen mint amit most igényelnél
    Ennek a 2 kitételnek megfelel a fuji is, illetve ha jól olvastam náluk is lehet 5 évre gart venni, csak nem tudtam egyértelműen eldönteni hogy pontosan mennyiért. De mindenféleképp i3-as verziót érdemes nézegetni. Viszont ennek a 2 kitételnek megfelel a dell is, a fentebb tárgyalt alu burkolatos n5010 i3 380 -2.5GHZ/mag +HT!-, HD5650 jó ideig elég lesz még. A cpu feladata egyes területeken jelentősen csökken, a gpu-é viszont pont nő. Ilyen lesz pl a gpu gyorsított böngészők, flashek. Ha jövőt álló gépet akarsz a jövőben kell gondolkodni. Az n5010-ben DX 11&SM5.0 vga van az intel mellett, ami kötelező az ilyen jellegű dolgokhoz. Összességében megéri az árát a gép ha nem játszol akkor is. Amennyiben beválik akár a 3. évben is tudsz még mellé garkiterjesztést venni.

    szerk: Drughi: Bankon belüli utalásnál értek fél órát, kp befizu az bankon belül/kívül ENTER után a célszámlán van. Kp-nál nem kell ellenőrizni ténylegesen megvan-e a fedezet, ez az oka.
    Asztali ramok közül az SD a legdrágább :P Nem kell ahhoz éveket várni, hogy a ddr2 v 3 ára ismét felfele íveljen, volt már ilyen, a kishalak kilövök, a nagyok meg utána annyit emelnek amennyit akarnak. Kb fél éve esett le a ramok ára? Vagy annyi se. Mesterségesen gerjesztett dologról van szó, befektetésnek se rossz:)
    Abban igazad van, hogy a P6100-as verzió is valszeg elég alap dolgokra évek múltán is, de amikor kb 32k-val drágábban hw-esen van sokkal erősebb alternatíva, akkor azt figyelembe kell venni. Gar szintén 3 év, bővíthető, a kaszni meg csak alu ha minden igaz, ha minőségben jobb is az A530 széria.

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Aktív témák