Hirdetés

Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz Kornel #35082 üzenetére

    Na de akkor az szerinted mennyire hiteles, hogy más videokártya mellett hasonlítják össze a processzorokat? :D DG-vel, vagy anélkül? :) Illetve a micro stutteringgel mi van, mert nincs egy hete, hogy elküldtem hozzátok egy srácot, aki DG után érdeklődött, és kb sírva menekül az AMD-től, úgy vélekedtetek róla neki - még nekem kellett mondanom, hogy annyira nem szörnyű a helyzet. Azért én itt zavart érzek az erőben.

    Ja, nem csak ti hasonlítgattok össze Llano-t SB-vel, de máshol pont nem a ti eredményeiteket igazolják. Mondjuk mindennapi használatra mindkettő elég. Legalábbis A6-tól fölfelé, mert haver panaszkodott, hogy az A4-es prociját egy komolyabb weblap fHD-ban már megfektette és nem tudott rendesen görgetni o.O

    Ja, Trinity-nél pedig a fő különbség a Piledriver architektúra lesz, kíváncsi vagyok mit fog menni, de azért az túlzás, hogy mindent lekőröz, jelenleg még az SB-t sem éri el az elgondolás hatékonyság szintjén. Bár aztán lehet, hogy ez alacsonyabb TDP keretek között változni fog.

Aktív témák