Hirdetés

Aktív témák

  • Borote

    addikt

    Akik 260k-ért szeretnének játékra való, 17"-os gépet venni, azoknak ajánlom figyelmébe EZT a gépet :)

    Kezdjük a hátrányokkal: renew gép (ez még ugye nem probléma), viszont a billentyűzete ebből kifolyólag nem magyar, ezzel együtt lehet szerintem élni. Ha megszokod a külföldi, akkor még a háttérvilágítás is hasznos lehet ;) Másik probléma, hogy melegedésről hallottam az 1-es sorozatú Envy-kel kapcsolatban, ez nem tudom, hogy mennyire érinti az i5-ös változatokat, de szerintem ki lehet próbálni helyben - notebookcheck-et megnéztem, az ott tesztelt i7-es modellnél ez nem nagyon jött elő, ez bizodalomra ad okot.

    És akkor most jöjjenek az előnyök: 17"-os jó minőségű fHD kijelző, a benne lévő videokártya egy kategóriával följebb van, mint a HD6770M és a GT555M, így ne tévesszen meg senkit, ez egy nagyon erős notebook GPU, a GTX460M-től nem sokkal marad el.
    2 merevlemez hely,magnézium ötvözet ház, USB3, adnak hozzá Win7-t is... Ennyiért pazar vétel, ha játékra való, 17"-os gépet keres az ember!!

    Sharks: mi lesz a felhasználási területe? Ha kell a játék, akkor Lenovo G770 i3 vagy ugyanez i5-tel. Az i5 felára helyett sokkal inkább megéri egy 64GB-os SSD!!

    Ha megelégszel a kisebb grafikai teljesítménnyel, akkor 4730s, matt kijelzővel, hosszabb garanciával!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák