Hirdetés

Aktív témák

  • EstiloL2

    tag

    válasz GaborGh #26913 üzenetére

    Nem volt szervizben, mivel kijött 1 szervizes, és pár perc alatt megvolt vele. Hülye kérdés, mivel garis, ingyen volt :D

    Minden nap használom, általában GTA IV, Lineage 2. Hétvégén mindkét nap szinte egész nap GTA-ztam. Driver/Wi-Fi/Bluetooth stb problémák nincsenek. Nem ismerek olyat, akinek lett volna vele komoly problémája.

    A melegedést leírtam, már nem kell alá hűtőpad, mert az csak a port fújja be. A gép terhelés alatt átlagosan hangos. A saját hangszórójának a hangja elnyomja kb 50%-on. Más gép sem sokkal halkabb.

    Állítólag a HDD cseréhez le kell szedni az egész alját a gépnek, de nem tudom pontosan, mert nem cseréltem, és nem is tervezek cserélni benne semmit.

    Nem recseg, nem ropog, elég korrekt az összeszerelés. Nekem nem hullámzik a billentyűzet. Kijelzőnek szép színei vannak, és elég nagy a betekintési szöge, mert mind a 4 oldalról szépen lehet látni mindent. Ha megfogom a sarkát nem "málik"(?).

    Az akksi szerintem átlagos, filmezésnél kb 3-4 órát ír ki. Netezés közben 4-5-öt. Max terhelésen nem játszottam, mivel a hosszú akku-időre törekszik, nem a teljesítményre.

    Nem esett le, nagyon vigyázom rá. Próbáltam a sarkánál kinyitni, nem tapasztaltam hogy egetrengetően hajlana. A billentyűzete kellemes, puhán lehet nyomkodni. A touchpad is jó nagy, és elég jó. Most ha kifogsz egy olcsóbbat, akkor kb 190k, de mivel gyenge a forint, így felment az ára kicsit.

    Ha valamit kihagytam, kérdezz.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák