Hirdetés

Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz trollreign #1654 üzenetére

    Hi! Közben nővérem megnézte a korábban linkelt PB-t, és mondta, hogy így tapogatva nagyon gagyinak tűnik, meg külsőre sem túl szép, gagyi műanyag hatást kelt. Az meg nagyon sokat ront az összhatáson, szóval ez kiejtve. :)

    Az általad linkelt Dell nem tűnik rossznak. Nővérem (igazából ő veszi az ajándékot) közben ezt is nézte: [link] - ez hasonló paraméterekkel rendelkezik, állítólag szépnek tűnik "élőben" is.
    Dellről, HP-król mi az általános vélemény?
    Dellről személy szerint még nem hallottam túl sok rosszat, HP-ből úgy tudom, a Business széria a megbízható, a többiről olyan sok jót eddig nem hallottam, de persze lehet, hogy nincs velük gond.

    (#1655) bdfhz: hát igen, időközben kiderült, hogy Packard Bell inkább felejtős, legalábbis ránézésre meg tapogatás alapján gagyi. :)

    (#1657) pumukli23: köszi, időközben lejárt a dolog. :B Bár használtat nővérem nem szívesen venne mutternak (ő venné). :(
    A PB meg sajnos elég gagyinak tűnik élőben. :(

    (#1659) CHIPman: köszi! Itt van egy teszt, amiben megdicsérik az anyaga, külső tulajdonságai miatt, bár kritizálják a viszonylag gyenge hardver és HDMI-csatlakozó hiánya miatt (bár a teljesítmény nálam max. annyira számít, hogy lehessen vele jó tempóban netezni meg filmezni :D): [Review HP Compaq Presario CQ56]
    Szóval ez megfontolandó, jónak tűnik! :R
    Persze egyeztetek tesóval, mert amúgy ez egy kicsit férfiasabb dizájn.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Aktív témák